Noa Vahle schokt volgers met foto in buitenlucht: ‘Je lijkt wel 14’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle heeft net een nieuwe fotoshoot gedaan. Maar niet iedereen ziet die foto’s zo zitten. Kijk maar even mee!

Met deze foto’s maakt Noa Vahle veel los bij volgers

De presentatrice is onlangs nog beloond met een Gouden Televizier-Ring voor het meest veelbelovende talent in de Nederlandse mediawereld. En dat zorgt ervoor dat iedereen natuurlijk wat van haar wil. Noa verschijnt ineens overal. Ze heeft toevallig net een nieuwe fotoshoot gedaan voor het blad Linda, waar haar moeder de redacteur van is. En voor die fotoshoot moest Noa even flink de kou in. Ze trok een warm winters pak aan en maakte met de fotocrew allemaal leuke plaatjes. En die zien er natuurlijk weer bijzonder goed uit. Bekijk de foto’s hier!

Carly Wijs schrikt enorm van de foto’s van Noa Vahle

Niet iedereen is even gelukkig met de foto’s van Noa Vahle. Zo is actrice Carly Wijs iets minder blij met de plaatjes. De actrice schrikt namelijk enorm van het hele gebeuren. Maar wat is er toch allemaal aan de hand? Het lijkt wel alsof Noa iets verschrikkelijks op de foto gedaan heeft als je het allemaal zo hoort. Het valt op zich wel weer mee, maar er is iets waar Carly zich enorm aan stoort in de foto van de blonde presentatrice.

Noa Vahle lijkt wel 14 op de foto

Op de fotografie die Noa gedaan heeft, lijkt de presentatrice opvallend jong te zijn. Het is een combinatie van haar kapsel op deze manier en het pakje. Maar ze straalt iets heel erg meisjesachtigs uit en heeft niet de uitstraling van de stoere jonge vrouw die ze is. De meeste volgers van Noa zijn het met Carly eens. De actrice zegt in haar opmerking het volgende: “Ik moest drie keer kijken… inzoomen… commentaar lezen, want je lijkt op de foto 14…, maar dat is dus niet zo… ik weet dat je nu nog de leeftijd hebt dat 14 lijken een belediging kan zijn (sorry alvast), maar ooit komt de dag dat het een compliment is…”

Carly Wijs probeert het met een grapje goed te praten naar Noa Vahle

Snel probeert Carly Wijs er een grapje van te maken, maar ze zegt wel dat Noa Vahle het uiterlijk heeft van iemand van 14. En dat is natuurlijk als jonge vrouw niet een compliment. Gelukkig zijn er ook genoeg volgers die Noa komen verdedigen. Die vinden dat Carly misschien even wat beter moet kijken. Want Noa ziet er gewoon hartstikke leuk uit op het plaatje.

Noa Vahle trekt zich er niet zoveel van aan

Hoewel sommige mensen in de comments onder de foto zich wel storen aan de opmerking van Carly Wijs, lijkt Noa Vahle zelf zich er niet zo aan te storen. En gelijk heeft ze. De blondine staat heel nuchter in het leven. Ze mag doen wat ze leuk vindt en dat is genoeg voor de presentatrice. Dat ze er dan wat jonger uit ziet, dat maakt haar dan niet heel erg uit. Maar oordeel vooral zelf of Noa inderdaad zo jong eruit ziet op haar foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...