Nina Warink buigt voorover en laat zich van achteren beetpakken op eigen bruiloft (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nina Warink heeft een nieuwe foto van haar bruiloft gedeeld en daar gaat wel het een en ander mis. Wat gebeurt hier nou?

Nina Warink heeft haar bruiloft gevierd met een aantal opvallende en gedurfde foto’s die zeker voor gesprekstof zorgen. Op haar sociale media heeft ze enkele van deze bijzondere momenten gedeeld, waaronder een opmerkelijke foto waarop een goede vriendin een speelse lik van haar achterste neemt. Nina noemt deze dag de mooiste van haar leven, en de foto’s laten zien dat het zeker een dag vol memorabele en ongebruikelijke momenten was. Bekijk alle foto’s snel hier!

Een onvergetelijke dag voor Nina Warink

De bruiloft van Nina Warink en Youtuber Kalvijn was duidelijk een dag vol liefde, vreugde en een flinke dosis humor. De foto’s die ze heeft gedeeld, tonen een ontspannen sfeer, waar niets te gek lijkt te zijn. Nina straalt in haar prachtige trouwjurk en geniet zichtbaar van elk moment. De gedurfde foto waarop een goede vriendin speels een lik van haar achterste neemt, laat zien hoe close en speels haar vriendschappen zijn. Het deed in ieder geval flink wat hoofden draaien die dag.

De mooiste dag uit het leven van Nina Warink

De influencer heeft haar bruiloft omschreven als de mooiste dag van haar leven. En geef haar eens ongelijk. Ze was omringd door allemaal vriendinnen en familie die het beste met haar voor hebben. En ze mocht de man van haar dromen in de armen sluiten. De vreugde van de dag deelt ze met haar volgers door alle foto’s van de bruiloft met hen te delen. En de reacties laten zien dat Nina erg geliefd wordt door haar fans.

Meer zien van Nina Warink? Ga naar Instagram

De meeste foto’s van de mooie influencer staan op Instagram. Daar zet Nina ook alle gekke momenten van haar bruiloft neer. Als je dus nog meer van dit soort leuke kiekjes wil bekijken, dan is Instagram the place to be.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!