Naomy van Beem gaat los in de auto met Rico Verhoeven na gevecht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven heeft zijn veelbesproken gevecht tegen Tariq Osaro gewonnen en wordt door zijn vriendin Naomy van Beem flink aangemoedigd.

Naomy van Beem zorgt goed voor Rico Verhoeven

De vriendin van Rico Verhoeven zorgt natuurlijk wel goed voor de kickbokser. Toen Rico er met de winst tegen Tariq vandoor ging, zorgde zijn vriendin er wel voor dat hij een heerlijk avondje tegemoet kwam. Samen vertrokken ze in de auto. Noamy maakte daar dit filmpje om aan te geven hoe trots ze was op Rico. De kampioen heeft het maar weer mooi voor elkaar met zo’n knappe vriendin achter hem. De blondine zorgt in ieder geval goed voor Rico. Ze is dan ok ontzettend trots op de prestaties van haar vriend.

Rico en Naomy zijn ontzettend lief voor elkaar

Niet alleen na het gevecht met Tariq, maar ook in de aanloop naar het glorieuze event was Naomy ontzettend lief voor haar vriendje. Ze nam hem even in haar armen om hem moed in te spreken. En dat lijkt duidelijk geholpen te hebben, want Rico wist zonder al te veel moeite zijn tegenstander uit te schakelen. En daarmee mag Rico zich weer terecht de beste kickbokser noemen. Kijk hier de foto van Naomy en Rico samen!

Rico Verhoeven pakt verdedigt succesvol zijn wereldtitel

De kickbokser heeft zijn wereldtitel maar weer succesvol verlengd. Zaterdag was Rico Verhoeven net even een maatje te groot voor Tariq ‘Cookie’ Osaro. Deze uitdager dacht even makkelijk Rico van zijn troon te stoten, maar dit bleek toch wat uitdagender te zijn. Het is nu de elfde keer dat Rico zijn wereldtitel met succes weet te verdedigen.

Rico Verhoeven was lang afwezig bij kickboksen

Al tien jaar is Rico kampioen bij Glory, maar hij was al bijna twee jaar niet aan het vechten. Dat kwam namelijk vanwege een zware knieblessure. Daarnaast vond Rico het veel leuker om te gaan acteren. Zijn eerste film Black Lotus valt ook te zien op Netflix nu. En dan heb je geen tijd of energie om daarnaast ook nog wedstrijden te vechten. In die tijd kon Osaro zichzelf tot interim-kampioen kronen. En om te kijken wie nou echt de beste was, moesten ze het toch echt met elkaar uitvechten. Dat is nu gebeurd. Er kan geen twijfel meer over bestaan wie de echte kampioen van het kickboksen is.

Het gevecht was niet echt lastig voor Rico Verhoeven

Tariq Osaro begon met veel meer ritme dan Rico aan de wedstrijd, die toch weer moest wennen aan het staan in de ring. Het publiek floot afkeurend, omdat er niet heel erg veel gebeurde in de eerste ronde. Er werd niet bepaald spectaculair gevochten. Beide mannen waren afwachtend, maar het was vooral Tariq Osaro die niet heel overtuigend overkwam. Rico Verhoeven kon dus zonder al te veel moeite zijn zege in ontvangst nemen. Na de wedstrijd nam hij gelijk zijn vriendin in zijn armen. Misschien dat de aanwezigheid van Naomy van Beem wel bepalend is geweest. Want met een vriendin als deze op de bank moet je wel winnen. Dan krijg je thuis namelijk een flinke beloning.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...