Naam van nieuwe talkshow Eva Jinek bekend; makers vertonen geheimzinnig gedrag (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk is de naam van de nieuwe talkshow van Eva Jinek bekend. Hoe de talkshow er precies uit gaat zien blijft vooralsnog een groot raadsel.

Vorig jaar stopte Eva Jinek met haar talkshow ‘Jinek’. Al snel werd bekend dat Eva wel weer terug op tv zou komen met een nieuwe talkshow. Sinds de aankondiging van haar nieuwe talkshow is er nog maar weinig informatie naar buiten gekomen over hoe die talkshow eruit gaat zien. Zelfs de naam bleef lange tijd onbekend, maar die weten we nu toch!

Eva Jinek

Nieuwe talkshow Eva Jinek heet ‘Eva’

In haar spotifyrubiek vertelt Tina Nijkamp de laatste nieuwtjes uit de mediawereld. In de laatste aflevering vertelt ze dat ze geruchten heeft gehoord over de naam van de talkshow van Eva Jinek. Die naam zou ‘Eva’ worden. Niet heel creatief dus, al was dat bij haar vorige talkshow ook al niet het geval. Je kunt hieronder zelf luisteren naar het fragment uit de podcast van Tina Nijkamp.

Makers talkshow Eva Jinek doen erg geheimzinnig

De naam van de talkshow is nog niet officieel bekend gemaakt en dat is opvallend. Op 2 september begint de talkshow namelijk al en normaal gesproken wordt dit soort informatie toch wel een tijdje van tevoren aangekondigd. De makers van ‘Eva’ blijven geheimzinnig doen en laten vooralsnog niets los over hoe de talkshow eruit komt te zien.

Wat we wel weten is dat vanavond de pilot van de talkshow is. Wie weet wordt hierna ook wel meer bekend over de officiële naam en invulling van de talkshow. De makers hebben in ieder geval geen geld bespaard en nemen de talkshow op in de dure Hallen in Amsterdam. We hebben dus hoge verwachtingen over hoe de talkshow eruit gaat zien.

Meer zien van Eva Jinek op Instagram

Ondanks dat Eva Jinek al een tijdje uit de schijnwerpers is, is ze nog wel actief op sociale media. We verwachten dat ze daar ook zeker meer deelt over haar nieuwe talkshow. Klik hier om op de Instagram pagina van Eva te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...