Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is geen geheim dat veel millennials vroeger een oogje hadden op Tatjana Šimić. Maar nu doen geruchten de ronde dat Flodder weer terugkomt. De vraag die velen stellen is of Tatjana opnieuw de show zal stelen in deze comeback. Is ze nog zo knap als vroeger?

Hoe keert Flodder terug?

Het gerucht van een Flodder comeback heeft al enige tijd de ronde gedaan. Sinds 2017 heeft Dick Maas plannen gehad om de serie nieuw leven in te blazen. Hij toonde interesse in de comeback, maar tot op heden is het niet van de grond gekomen. De regisseur geeft aan dat je op een gegeven moment het idee maar moet loslaten, want je kunt niet eeuwig bezig blijven met iets dat niet van de grond komt. In plaats daarvan heeft Dick Maas twee stripboeken geïnitieerd die gebaseerd zijn op de beroemde Flodder-familie. Bovendien is er ook een musical in ontwikkeling over het leven van dit asociale gezin in de chique wijk Zonnedael.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden laat pluspunten zien op achterbank

Wanneer komt de Flodder musical uit?

Dick Maas heeft onthuld bij een interview van Veronica dat hij ‘best ver’ is met de ontwikkeling van een project dat uiteindelijk zal resulteren in een Flodder-musical. De bedenker van de serie liet weten dat er al een script klaarligt en dat er ook enkele muziekstukken zijn voltooid. Het project is dus al behoorlijk gevorderd. Bovendien heeft Maas aangegeven dat een mogelijke terugkeer van de asociale familie Flodder naar televisie altijd een optie is. Dick Maas zegt dat Zonnedael kan worden vergeleken met Duckstad, een imaginaire plaats die weliswaar niet echt bestaat, maar waarvan iedereen direct de omgeving en de personages herkent. Daarnaast behandelt de serie tijdloze onderwerpen, zoals de vraagstukken rond de acceptatie van nieuwe mensen in een buurt.

Zie ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden scheldt volgers uit na hilarische vergelijking

Oude sterren van Flodder

Stefan de Walle, die de rol van broer Kees speelde, staat open voor een mogelijke terugkeer naar Flodder. “Ik neem aan dat er dan een hele nieuwe generatie wordt gecast”, zegt hij. “Maar voor een gastrol mogen ze me altijd bellen.” Meldde Stefan aan Dick. Tatjana Šimić geniet momenteel van een meer ontspannen levensstijl. Haar Instagram-posts zijn voornamelijk persoonlijke kiekjes en lijken niet bijzonder opvallend. Ze heeft het geluk gehad een relatie te hebben met een multimiljonair die zijn fortuin heeft vergaard in de productie van natuurdarmen, die worden gebruikt voor de productie van worsten. Ze hoeft hierdoor geen dag meer in haar leven te werken. Tatjana deelt regelmatig selfies op Instagram, vaak met iets te veel filters waardoor ze jonger lijkt. Maar haar volgers reageren met opmerkingen zoals ‘Met een filter lijk je wel 25’, ‘De nieuwe filter maakt je 40 jaar jonger’, en vragen ‘nu zonder filter’. Maar met zo’n rijke vriend hoef je je daar echt niet druk om te maken.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden zegt ‘Ja’ tegen rol als Kees in Flodder-reboot

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!