Foto: Sylvana IJsselmuiden laat pluspunten zien op achterbank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Dumpert-presentatrice Sylvana IJsselmuiden laat zich van haar beste kant zien. Dit keer doet ze dat op de achterbank.

Sylvana IJsselmuiden is een genot voor het oog. De knappe presentatrice, die we voornamelijk kennen van Dumpert, laat ons weer als vanouds genieten met een nieuw kiekje. In een herfstsfeertje laat ze een wel hele mooie foto van zichzelf schieten. Genietend van de zon en van het weer kijkt de prachtige presentatrice met een verleidelijk gezicht recht in de camera. En dat levert toch een aantrekkelijke foto op!

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden onthult geheim achter strak lijf

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden doet een verwijzing naar Flodder 

De iconische serie Flodder kent iedereen wel. Mensen die Flodder kennen, kennen de scene vast en zeker wel waar Kees zegt “Oh buurman wat doet u nu?”. Sylvana wordt vaak, vooral door haar fans, vergeleken met Tatjana Šimić, die Kees speelde in de serie. Sylvana ziet dat al jaren als een groot compliment. Nu doet de prachtige presentatrice een verwijzing naar die scene. Met een verleidelijke blik zit ze achterin op de achterbank en zegt ze “Haaaaai buurman”. Met een wilde knot en verleidelijke ogen kijkt ze recht in de camera. Haar volgers maken dan ook gelijk weer de connectie tussen Flodder en Sylvana.

De Flodder grappen houden niet op en Sylvana doet vrolijk mee

Nadat haar volgers begonnen met grappen te maken over Flodder, doet Sylvana nu zelf ook mee. Volgers van Sylvana sturen massaal foto’s of filmpjes naar haar die ze zelf hebben bewerkt. De blondine vond één foto zelfs zo leuk dat ze hem nu met al haar volgers deelt. Ze kan er zeker om lachen dat zulke foto’s van haar nu worden gemaakt. De knappe blondine heeft een goed gevoel voor humor, dus kan er zeker wel om lachen.

Sylvana maakt reportage voor Hart van Nederland

Samen met de grootste Formule 1-fan van Nederland ging Sylvana op stap. De leuke, enthousiaste presentatrice begint de reportage dan ook hoe wij haar kennen. Met heel veel enthousiasme verwelkomt ze Bas van Bodegraven. Met een lekker kort broekje en topje gaat Sylvana aan de slag. Door dit lekker kort topje kan Bas heerlijk genieten van Sylvana haar pluspunten. Het weer was zo mooi dat Sylvana begint te zweten en haar lichaam begint te glimmen in de zon.

Behalve een F1-fan is Sylvana IJsselmuiden ook een Friese paardenmeid

Sylvana is geboren en getogen in Friesland. Dit is alleen al aan haar kledingstijl af te lezen. Wie de knappe presentatrice volgt ziet dat ze bijna altijd cowboy laarsjes draagt. In alle kleuren en maten heeft Sylvana ze thuis liggen. Die hoge cowboy laarsjes hebben wel wat. Een lekker kort broekje met cowboy laarsjes laat de lieve Sylvana er wel heel stoer uitzien. Lekker uitdagend outfitje met een uitdagend kopje erop. Dit is een combinatie waar mannen in Friesland wel hun vingers bij af likken. Sylvana is er dan ook trots op, om als Friese dame door het leven te gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.