Foto: Sylvana IJsselmuiden laat pluspunten zien op achterbank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Dumpert-presentatrice Sylvana IJsselmuiden laat zich van haar beste kant zien. Dit keer doet ze dat op de achterbank.

Sylvana IJsselmuiden is een genot voor het oog. De knappe presentatrice, die we voornamelijk kennen van Dumpert, laat ons weer als vanouds genieten met een nieuw kiekje. In een herfstsfeertje laat ze een wel hele mooie foto van zichzelf schieten. Genietend van de zon en van het weer kijkt de prachtige presentatrice met een verleidelijk gezicht recht in de camera. En dat levert toch een aantrekkelijke foto op!

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden onthult geheim achter strak lijf
Sylvana IJsselmuiden doet een verwijzing naar Flodder 

De iconische serie Flodder kent iedereen wel. Mensen die Flodder kennen, kennen de scene vast en zeker wel waar Kees zegt “Oh buurman wat doet u nu?”. Sylvana wordt vaak, vooral door haar fans, vergeleken met Tatjana Šimić, die Kees speelde in de serie. Sylvana ziet dat al jaren als een groot compliment. Nu doet de prachtige presentatrice een verwijzing naar die scene. Met een verleidelijke blik zit ze achterin op de achterbank en zegt ze “Haaaaai buurman”. Met een wilde knot en verleidelijke ogen kijkt ze recht in de camera. Haar volgers maken dan ook gelijk weer de connectie tussen Flodder en Sylvana.

De Flodder grappen houden niet op en Sylvana doet vrolijk mee

Nadat haar volgers begonnen met grappen te maken over Flodder, doet Sylvana nu zelf ook mee. Volgers van Sylvana sturen massaal foto’s of filmpjes naar haar die ze zelf hebben bewerkt. De blondine vond één foto zelfs zo leuk dat ze hem nu met al haar volgers deelt. Ze kan er zeker om lachen dat zulke foto’s van haar nu worden gemaakt. De knappe blondine heeft een goed gevoel voor humor, dus kan er zeker wel om lachen.

Sylvana maakt reportage voor Hart van Nederland

Samen met de grootste Formule 1-fan van Nederland ging Sylvana op stap. De leuke, enthousiaste presentatrice begint de reportage dan ook hoe wij haar kennen. Met heel veel enthousiasme verwelkomt ze Bas van Bodegraven. Met een lekker kort broekje en topje gaat Sylvana aan de slag. Door dit lekker kort topje kan Bas heerlijk genieten van Sylvana haar pluspunten. Het weer was zo mooi dat Sylvana begint te zweten en haar begint te glimmen in de zon.

Behalve een F1-fan is Sylvana IJsselmuiden ook een Friese paardenmeid

Sylvana is geboren en getogen in Friesland. Dit is alleen al aan haar kledingstijl af te lezen. Wie de knappe presentatrice volgt ziet dat ze bijna altijd cowboy laarsjes draagt. In alle kleuren en maten heeft Sylvana ze thuis liggen. Die hoge cowboy laarsjes hebben wel wat. Een lekker kort broekje met cowboy laarsjes laat de lieve Sylvana er wel heel stoer uitzien. Lekker uitdagend outfitje met een uitdagend kopje erop. Dit is een combinatie waar mannen in Friesland wel hun vingers bij af likken. Sylvana is er dan ook trots op, om als Friese dame door het leven te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.