Foto: Sylvana IJsselmuiden zegt ‘Ja’ tegen rol als Kees in Flodder-reboot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe foto met haar volgers gedeeld en heeft daar gelijk even wat bij te melden. 

De volgers van Sylvana IJsselmuiden hebben specifieke rol in gedachte voor blondine

Natuurlijk kan het je niet ontgaan zijn dat Sylvana IJsselmuiden enorm lijkt op een andere prachtige blondine uit de filmwereld. De knappe presentatrice wordt eigenlijk aan de lopende band vergeleken met niemand minder dan Tatjana Simic, die de rol op zich nam in de serie Flodder en de gelijknamige films. De twee blondines lijken eigenlijk als twee druppels water op elkaar. Ze zijn zelfs zo vergelijkbaar dat een hoop van Sylvana haar volgers zich afvragen of de twee niet stiekem familie zijn van elkaar. Dat is dan weer niet het geval, maar je kan niet ontkennen dat Sylvana wat weg heeft van Tatjana. Ze ziet het zelf in ieder geval als enorm compliment dat haar volgers haar graag in die rol zouden willen zien.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt zeer intieme privébeelden met vriend

Sylvana IJsselmuiden is dichterbij rol dan gedacht

Voor het geval je denkt dat Sylvana in de rol van Kees een droom is die nooit in vervulling zal gaan, geeft de blondine je een beetje hoop. Ze is namelijk al even best wel serieus in gesprek met Dick Maas zelf. Hij heeft ooit de karakters in Flodder natuurlijk tot leven gebracht. En hij ziet het absoluut wel zitten om Sylvana in die rol te hebben. Alleen is een reboot nog niet zo makkelijk geregeld. Alle zenders waar tot nu toe de serie is aangeboden doen moeilijk.

Mannen van Nederland kijken uit naar Sylvana als Kees

Misschien dat het ook niet meer zo van deze tijd is. Maar dat is toch jammer. Want alle mannen van Nederland zouden een moord doen om Sylvana zonder shirt over de motorkap van een auto te zien. Dan moet ze wel de legendarische zin uitspreken: “Buurman, wat doet u nu?” Misschien dat er toch nog een zender zo lief genoeg is om hier een keertje over na te denken.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden houdt van mannen die snel klaar zijn

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden laat zich van mooiste kant zien voor fotoshoot

Hoewel iedereen het natuurlijk ontzettend leuk zou vinden om Sylvana IJsselmuiden in zo’n platte rol als die van Kees terug te zien, is het niet het enig waar de knappe blondine ontzettend goed in is. Zo kan de presentatrice van Dumpert ook gewoon heel erg elegant uit de hoek komen. Dat zag je wel bij een fotoshoot die ze laatst deed. Daar liet Sylvana zich op een manier zien die ze niet vaak toont aan de camera. In een outfit die toch wel een beetje anders is dan wat ze meestal draagt, liet Sylvana zich van haar allerbeste kant zien. En de foto sloeg erg goed aan bij haar volgers. De hele shoot die Sylvana deed werd in ieder geval erg gewaardeerd door haar volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?