Foto: Sylvana IJsselmuiden scheldt volgers uit na hilarische vergelijking

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana deelt even een foto die haar lieve volgers voor haar gemaakt hebben. Die vonden namelijk dat Sylvana en haar moeder wel heel erg op de familie Flodder leken. 

Sylvana en haar moeder leken op een van Sylvana haar foto’s net Kees en Ma Flodder, vonden haar volgers. Dus de foto moes even naast een beeld van Tatjana Simic en Nelly Frijda worden gehouden. En wat blijkt? Haar volgers zitten er niet eens zo ver naast. Sylvana lijkt wel de moderne versie van Tatjana. Als Flodder ooit nog een keer terugkomt, dan hoeft Dick Maas in ieder geval niet ver te zoeken voor zijn nieuwe ‘Kees’. Die is namelijk zo gevonden in Sylvana. De vergelijking vond Sylvana zelf ook best grappig, maar toch ook een beetje beledigend.

Lees ook: Video: Insluiper Sylvana IJsselmuiden gaat plat op haar buik

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana wordt een klein beetje boos op haar volgers

“Jullie k*t kinderen vonden dit met mijn lieve mama dus heel grappig” roept Sylvana op Instagram. Is ze nu echt zo boos? Nee hoor, want een zin later moet ze alweer lachen. Sylvana maakt zelf vaak genoeg de vergelijking met Tatjana Simic, die vroeger Kees in Flodder speelde, dus dat haar volgers het overnemen vindt ze alleen maar grappig. Op de foto die haar volgers erbij pakken was Syl een weekje op vakantie zonder telefoon. Geen zorgen, geen nare telefoontjes. Heerlijk tot rust komen, dat was het idee. En dat is ook zeker goed gelukt. Sylvana en haar moeder hadden de tijd van hun leven. 

Hele familie van Sylvana beschikt over goede genen

Op de eerste foto hield de moeder van Sylvana natuurlijk geen rekening met dat ze op de foto gezet zou worden, maar als ze bijvoorbeeld met haar dochters de stad in duikt voor een terrasje, dan ziet moeder IJsselmuiden er hartstikke charmant uit. Goede genen zitten duidelijk in de familie bij Sylvana. Ook haar zus is wat dat betreft niet overgeslagen. De hele familie IJsselmuiden is een bijzonder mooi aanzicht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Lijkt Sylvana dan echt zoveel op Tatjana?

Het is ondertussen de vaste grap geworden bij Sylvana, dat ze heel erg op Tatjana Simic lijkt. Maar is dat ook echt zo, of zien haar volgers dingen die ze willen zien? Dat kan je het beste zelf beoordelen. Tatjana ziet er nog steeds geweldig uit namelijk. De twee blondines hebben ook wel wat weg van elkaar en hadden zo familie kunnen zijn, maar of ze echt zo identiek zijn blijft de vraag.

Sommige mensen valt het niet op als je Sylvana en Tatjana omruilt

Sommige van Sylvana haar volgers merken het niet eens als de ene knappe blondine de plaats inneemt van de andere knappe blondine. Dat merk je wel aan de comments onder een van de posts van Sylvana op Instagram. Daar deelt ze een video, waarbij haar hoofd vakkundig op het lichaam van Tatjana is geplakt tijdens een Flodder scene. Voor de liefhebber: René van Dumpert maakt ook een kleine cameo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..