Mooiste Wielrenster Puck Moonen terug in het zadel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is even stil geweest rondom de populaire wielrenster, maar Puck is helemaal terug van weg geweest! Frankrijk heeft ze achter zich gelaten. Puck is terug in Nederland. De afgelopen tijd is Puck vooral veel aan het trainen zodat ze sterker dan ooit terug kan keren bij de aankomende wedstrijden.

Het is een beetje een raar jaar voor wielrenster Puck Moonen. Niet alleen zijn de meeste van haar wedstrijden afgelast, ook heeft ze een drastische levenskeuze gemaakt door het koude Nederland achter zich te laten en te vertrekken naar de Franse bergen. In dit mooie landschap was Puck in alle rust bezig met het aansterken van haar conditie, om zo aan de absolute top van het wielrennen te blijven. Inmiddels is ze weer terug, maar ook thuis in Nederland blijft Puck hard trainen om aan de top te blijven.

Lees ook: Mooiste wielrenster Puck Moonen vlucht naar Frankrijk
Toe aan een race

Puck geeft aan toe te zijn aan een race. Niet gek ook. Hoe mooi de Franse bergen ook waren, je fietst er wel gewoon in je eentje. En als ze niet door de natuur fietste dan zat ze wel op haar hometrainer. Nu ze terug in Nederland is, is de hometrainer ook bijna de enige oefening die ze krijgt. En om zichzelf een beetje te kunnen pushen en uitdagen heeft ze toch echt andere wielrensters nodig om zich aan te meten. Puck is dus toe aan gezelschap en competitie. De eerste race kan daarom niet snel genoeg komen. Het aftellen is inmiddels begonnen en Puck doet er natuurlijk nog alles aan om straks als eerste over de finishline te komen.
Trainen, Trainen en nog eens Trainen

Training is Pucks sleutelwoord momenteel. Alles wat ze doet staat in het teken van het nieuwe competitie seizoen. Elke dag stapt ze dus op de fiets om zichzelf beter te maken. Waar andere op maandag sloom hun e-mails lezen met een bak lauwe koffie, is Pucks maandag mood een flinke workout op de hometrainer. Dat is trouwens ook haar ‘dinsdag tot en met donderdag’ mood. Met zo’n instelling zal het vast wel goedkomen met Puck. Het is dus wachten op de eerste officiële race, zodat ze het goud kan pakken.
Winnaars mentaliteit

Een week geleden was de mooiste wielrenster van het land ook nog eens jarig. Ze mocht 25 kaarsjes uitblazen. Drie keer raden waar Puck haar verjaardag vierde? Inderdaad, op de fiets, in haar wielrennerspakje, aan het trainen voor het nieuwe seizoen. Wat een winnaarsmentaliteit heeft Puck ook. Ze bewijst maar weer eens waarom ze tot de absolute top van het land behoort. Gelukkig was er tussen alle training door nog wel tijd voor een stukje cake. Want een verjaardag moet natuurlijk wel gevierd worden, na de training natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!