Mooiste wielrenster Puck Moonen vlucht naar Frankrijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nederland staat bekend om zijn vele fietspaadjes. Dat je hier goed kan fietsen is zeker. Nu alleen even niet,  vanwege alle heftige sneeuw. Daarom vlucht Puck Moonen zo snel mogelijk naar het zuiden.

Wielrenster Puck Moonen is naar zuid-Frankijk gevlucht, aangezien je daar momenteel nog wel gewoon op de fiets over de weg kan. Waar je nu in Nederland flink uitglijdt over ijzige weggetjes of met je banden bijna een halve meter vast komt te zitten in de sneeuw, kan je in Frankrijk nog lekker crossen.

Lees ook: Winterpret met Suzanne Schulting en Puck Moonen

De paar graden die het daar warmer is zorgt ervoor dat je heerlijk over de wegen kan fietsen. Daarbij zijn die Franse bergen en bossen toch een stuk mooier dan die Hollandse weilanden met hier en daar een verdwaalde koe. Des te meer reden voor Puck om de biezen, of ja, de fiets, te pakken en het zuidelijker op te zoeken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Trainingskamp

Niet dat Puck naar Frankrijk gaat om van het landschap te genieten. De mooiste wielrenster van Nederland is op training. Gewapend met haar Turbo Bike in de aanslag en haar wielrennerspakje aan is Puck elke dag hard aan het werk om in topconditie te blijven. Ze geeft wel toe erg te houden van de Franse croissants, dus dat betekent twee keer zo hard fietsen om al die Franse calorieën weer te lozen. Dat maakt de intense training broodnodig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Wanneer Puck weer naar Nederland komt is nog onduidelijk. Ze blijft sowieso een aantal weken om aan haar training te werken.

pucks nieuwe fiets

Haar fiets is niet de enige tweewieler in het leven van Puck. Zo is de wielrenster al een tijdje bezig met het halen van haar motorrijbewijs. En eerlijk is eerlijk, dat ziet er toch wel erg stoer uit, Puck op een motor. Met een beetje geluk mag ze in de lente haar lessen vervolgen zodat ze in de zomer haar rijbewijs mag halen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Wie weet ligt er ook wel een nieuwe carrière in het verschiet in het leven van Puck. Wielrennen is natuurlijk mooi, maar wat is nou gaver dan scheuren over het asfalt op een snelle motor? De vrouwelijke motorrace wereld is er eentje die de stoere Puck niet zou misstaan. Wie weet zien we haar binnenkort dus wel in hele andere wedstrijden terug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?