Miljuschka Witzenhausen pikt baantje in van afzwaaiende Marieke Elsinga (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga krijgt een vervanger voor haar werk bij Qmusic! Presentatrice Miljuschka Witzenhausen is degene die haar baantje afpakt.

Onze bekende en mooie Marieke Elsinga heeft laten weten dat Miljuschka Witzenhausen haar baantje bij Qmusic gaat overnemen. Maar het klinkt erger dan dat het is want de reden waarom is eigenlijk best logisch. Marieke is namelijk zwanger en haar zwangerschapsverlof komt daardoor steeds dichterbij, daarom dat Miljuschka het dan tijdelijk overneemt voor Marieke. Ze zal ergens na de zomer voor het eerst te horen zijn bij Qmusic.

Mattie en Marieke van Qmusic zijn er eindelijk uit wie het overneemt

Marieke Elsinga en Mattie Valk van Qmusic hebben een video geplaatst om met iedereen te delen wie Marieke gaat overnemen bij Qmusic wanneer ze op zwangerschapsverlof is. In de video kan je zien dat Marieke erg haar best doet en het eigenlijk echt lastig vind om een tijdelijke vervanger te vinden. Maar dat komt dan ook allemaal door Mattie! Hij stelt namelijk enorm veel eisen op over waar de vervanger aan moet voldoen. Diegene moet namelijk dat de naam begint met de letter ‘M’ zodat het niet veel gaat verschillen, ze moet ook een Kreeft zijn zoals Marieke en ook moet diegene lekker eten meenemen naar werk. Alsof dat nog niet genoeg was moet diegene ook zoals Marieke drie lettergepen hebben zodat het even goed blijft klinken.

En daarom zijn ze dus op Miljuschka Witzenhausen gekomen! De brunette reageert dan ook onder het bericht met: ”Een mega leuke uitdaging! Zin in maar ook absoluut met het vooruitzicht dat het voorlopig is!” Mensen zijn erg benieuwd hoe ze het gaat doen en zijn erg blij voor Miljuschka.

Klik hier om de video te bekijken en bekijk hieronder de foto die Marieke heeft gedeeld!

Miljuschka Witzenhausen pikt baantje in van afzwaaiende Marieke Elsinga

Miljuschka Witzenhausen heeft helemaal geen radio-ervaring

Onze leuke presentatrice Miljuschka Witzenhausen neemt het werk van Marieke Elsinga bij Qmusic na de zomer tijdelijk over in verband met haar zwangerschapsverlof. Maar waarom hebben ze Miljuschka gekozen? Zelf heeft ze dat nog nooit gedaan en dus geen radio-ervaring. Wel was de brunette vroeger presentatrice bij TMF, een vroegere muziekzender. Dus ze heeft wel nog iets van ervaring met het presentatoren van muziek. Zal dat dan toch genoeg zijn volgens Marieke en Mattie? In ieder geval laat Marieke wel weten dat ze er erg blij mee is dat Miljuschka het voor haar wilt overnemen wanneer ze met zwangerschapsverlof is!

Meer zien van Marieke Elsinga en Miljuschka Witzenhausen kan op Instagram

Wil jij nou meer leuke foto’s en video’s zien van Marieke Elsinga en alles volgen wat ze meemaakt, zoals haar zwangerschap? Neem dan een kijkje op haar Klik hier! Hier plaatst ze regelmatig updates en grappige filmpjes op van van alles en nog wat! Het is het waard om even een kijkje te nemen.

Miljuschka Witzenhausen heeft ook een leuke Instagramkanaal waarop ze graag regelmatig foto’s, video’s en story’s deelt met iedereen over haar dagelijkse leven en ook recepten die ze heeft gemaakt om iedereen ook aan te raden om het te maken. Het is het dus zeker waard om ook hier een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...