Michaëlla Krajicek knijpt hard in eigen gereedschap en slaat er op los (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Michaëlla Krajicek is er helemaal klaar voor! Ze knijpt hard in haar eigen stok en slaat er flink op los!

Sportvrouw Michaëlla Krajicek heeft een nieuwe video op Instagram geplaatst. Deze is bedoelt voor de echte liefhebbers van de tennisster. Ze is hier niet bezig met een wedstrijd of iets, maar gewoon aan het poseren voor het filmpje. Met het zijaanzicht zijn er genoeg rondingen te zien en daardoor vinden de mannen dat heerlijk. Ook heeft ze een strak pakje aan en haar tennisracket in haar hand. Hier knijpt ze ook aardig hard in om alles even lekker aan te spannen. Michaëlla weet in ieder geval wel wat ze moet doen om de aandacht te trekken. Mis het niet!

Bekijk hier het filmpje!

Michaella Krajicek

De carrière van Michaëlla Krajicek

Michaëlla Krajicek maakte haar debuut in 2003 op Wimbledon. Dit was 12 dagen nadat haar broer afscheid nam van toptennis. Ze was toen 14 jaar oud en versloeg hier een 4 jaar oudere vrouw, maar kwam niet veel verder dan dat. In het enkelspel heeft de tennisster aan veel toernooien meegedaan, maar is nooit echt heel ver gekomen. Ze heeft wel kleinere toernooitjes gewonnen. In het dubbelspel was ze wel wat succesvoller. Hier kwam ze met haar vrouwelijke of mannelijke partner vaak wel wat verder. Toch heeft Michaëlla een redelijke rangschikking gehad als tennisster. In het enkelspel is ze ooit als 34e geplaatst in 2007 en in het dubbelspel 23e in 2015. Dat zijn toch nog best aardige cijfers.

Meer zien van Michaëlla Krajicek

Wil je nou meer zien van Michaëlla Krajicek? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig leuke filmpjes of foto’s. Dit kan dan ook van alles zijn. Van tennismomenten tot leuke kiekjes op vakantie, met vrienden en/of familie en soms om wat mannen te vermaken. Het is het in ieder geval waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...