Maxime en Montana Meiland krijgen eigen televisieprogramma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van de twee blonde dochters van Martien Meiland: Maxime en Montana Meiland opgelet: de twee zussen krijgen hun eigen televisieprogramma bij SBS6.

Maxime en Montana Meiland krijgen eigen show op SBS

Dat Chateau Meiland misschien wel het meest succesvolle programma van SBS6 van dit moment is, steekt ook de zender zelf niet onder stoelen of banken. John de Mol en zijn team benutten dit succes dan ook zo veel mogelijk. Zo was daar bijvoorbeeld de kerstspecial van Chateau Meiland én presenteerde kasteelheer Martien ook nog eens het programma Cash or Trash op SBS6. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat de zussen Maxime Meiland (24) en Montana Meiland (26) hun eigen programma zouden krijgen.

(lees verder na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gezellig met zus lief!!

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Waar gaat het nieuwe programma over?

Wat de twee zussen gaan doen op televisie? Nou, ze gaan aanstaande ouders helpen met het inrichten van hun babykamer. Dat klinkt in eerste instantie natuurlijk niet mega spannend. Wie echter even wat langer nadenkt over het concept, komt er al snel achter dat ook dit weer een succesformule is. Tijdsdruk, gestreste hoogzwangere vrouwen en de twee hysterische zusjes Meiland. Dat komt vast ‘goeeeeed’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...