Maxime en Montana Meiland krijgen eigen televisieprogramma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van de twee blonde dochters van Martien Meiland: Maxime en Montana Meiland opgelet: de twee zussen krijgen hun eigen televisieprogramma bij SBS6.

Maxime en Montana Meiland krijgen eigen show op SBS

Dat Chateau Meiland misschien wel het meest succesvolle programma van SBS6 van dit moment is, steekt ook de zender zelf niet onder stoelen of banken. John de Mol en zijn team benutten dit succes dan ook zo veel mogelijk. Zo was daar bijvoorbeeld de kerstspecial van Chateau Meiland én presenteerde kasteelheer Martien ook nog eens het programma Cash or Trash op SBS6. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat de zussen Maxime Meiland (24) en Montana Meiland (26) hun eigen programma zouden krijgen.

(lees verder na de afbeelding)

Waar gaat het nieuwe programma over?

Wat de twee zussen gaan doen op televisie? Nou, ze gaan aanstaande ouders helpen met het inrichten van hun babykamer. Dat klinkt in eerste instantie natuurlijk niet mega spannend. Wie echter even wat langer nadenkt over het concept, komt er al snel achter dat ook dit weer een succesformule is. Tijdsdruk, gestreste hoogzwangere vrouwen en de twee hysterische zusjes Meiland. Dat komt vast ‘goeeeeed’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...