Maxime en Montana Meiland krijgen eigen televisieprogramma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van de twee blonde dochters van Martien Meiland: Maxime en Montana Meiland opgelet: de twee zussen krijgen hun eigen televisieprogramma bij SBS6.

Maxime en Montana Meiland krijgen eigen show op SBS

Dat Chateau Meiland misschien wel het meest succesvolle programma van SBS6 van dit moment is, steekt ook de zender zelf niet onder stoelen of banken. John de Mol en zijn team benutten dit succes dan ook zo veel mogelijk. Zo was daar bijvoorbeeld de kerstspecial van Chateau Meiland én presenteerde kasteelheer Martien ook nog eens het programma Cash or Trash op SBS6. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat de zussen Maxime Meiland (24) en Montana Meiland (26) hun eigen programma zouden krijgen.

(lees verder na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gezellig met zus lief!!

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Waar gaat het nieuwe programma over?

Wat de twee zussen gaan doen op televisie? Nou, ze gaan aanstaande ouders helpen met het inrichten van hun babykamer. Dat klinkt in eerste instantie natuurlijk niet mega spannend. Wie echter even wat langer nadenkt over het concept, komt er al snel achter dat ook dit weer een succesformule is. Tijdsdruk, gestreste hoogzwangere vrouwen en de twee hysterische zusjes Meiland. Dat komt vast ‘goeeeeed’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten