Marijn Kuipers toont indrukwekkende achterkant tijdens knap kunstje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers deelt een indrukwekkend kunstje via Instagram. Haar volgers kunnen hun geluk niet op!

Marijn Kuipers is natuurlijk een dame die dagelijks in de sportschool te vinden is. Want ja, voor zo’n , moet uiteraard gewerkt worden. Onlangs deelde Marijn Kuipers ook een video, vanuit de sportschool. Alleen leek hetgeen wat de blondine hier deed, vrij weinig op sporten. Echter wist Marijn wel goed haar achterkant te tonen, tijdens dit indrukwekkende kunstje. De blondine lijkt ook leniger te zijn dan gedacht..

Lenige Marijn Kuipers toont achterste met bijzonder standje

Marijn Kuipers haar is iets wat over het algemeen goed in de smaak valt bij de volgers van de blondine. Buiten dat kan ze natuurlijk ook buitengewoon goed presenteren, YouTube video’s maken en influencer zijn, maar haar uiterlijk heeft ze mee zitten. Dat is één ding wat duidelijk is. Maar dat de blondine nog véél meer in haar mars heeft, wisten nog weinig mensen. Tot nu, want Marijn Kuipers deelt een uiterst indrukwekkende video via Instagram, waarop te zien is dat Marijn lichamelijk nóg meer talenten heeft. Buiten het uiterlijk van d’r natuurlijk. Op de video zien we Marijn die oneindig lang op d’r handen staat. Terwijl ze telkens één hand naar d’r schouder brengt, doet de blondine ook nog kunstjes tijdens deze indrukwekkend lange handstand. Het wordt nog gekker, want vervolgens besluit Marijn om om te draaien, en exact hetzelfde ritueel nóg een keer te doen. Echter lijkt de omgedraaide versie het meeste in de smaak te vallen bij het publiek, want hier wordt het achterste van Marijn wel héél goed in beeld gebracht. Ondanks dat, is dit lenige kunstje van Marijn zeker een applausje waard. Gelukkig krijgt de blondine al veel waardering van de dame achter de camera; “Jezus christus man“. Nou Marijn, vat dat maar op als een compliment!

Lees ook: Video: Marijn Kuipers heeft dé oplossing voor vergroting van haar troeven

Uiterst agressieve Marijn Kuipers past op voor slipgevaar

Marijn Kuipers mag dan wel veel naar de sportschool gaan, maar cardio hoort er natuurlijk ook bij. De blondine gooit alle gewichten in de lucht, maar haar conditie is natuurlijk ook belangrijk. Gelukkig houdt Marijn dit goed bij en traint ze haar cardio door middel van kickboksen! Via Instagram deelt de blondine een video van hoe dit in z’n werking gaat, en dat lijkt nog gevaarlijk te zijn ook. We zijn Marijn die trapt en slaat tegen de pads van haar coach. Niks aan de hand, gewoon lekker conditioneel trainen. Tot ze op een gegeven moment een knietje probeert te geven, en vol naar achteren valt. De hevig kreunende Marijn blijft een tijdje liggen, maar wordt al snel geholpen door haar bokscoach met een handje. De blondine had duidelijk haar dag niet. Marijn viel gelukkig op haar achterste, dus ze had een goed oppervlak wat haar kon opvangen.. De blondine is helemaal oké!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...