Marijn Kuipers toont indrukwekkende achterkant tijdens knap kunstje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers deelt een indrukwekkend kunstje via Instagram. Haar volgers kunnen hun geluk niet op!

Marijn Kuipers is natuurlijk een dame die dagelijks in de sportschool te vinden is. Want ja, voor zo’n , moet uiteraard gewerkt worden. Onlangs deelde Marijn Kuipers ook een video, vanuit de sportschool. Alleen leek hetgeen wat de blondine hier deed, vrij weinig op sporten. Echter wist Marijn wel goed haar achterkant te tonen, tijdens dit indrukwekkende kunstje. De blondine lijkt ook leniger te zijn dan gedacht..

Lenige Marijn Kuipers toont achterste met bijzonder standje

Marijn Kuipers haar is iets wat over het algemeen goed in de smaak valt bij de volgers van de blondine. Buiten dat kan ze natuurlijk ook buitengewoon goed presenteren, YouTube video’s maken en influencer zijn, maar haar uiterlijk heeft ze mee zitten. Dat is één ding wat duidelijk is. Maar dat de blondine nog véél meer in haar mars heeft, wisten nog weinig mensen. Tot nu, want Marijn Kuipers deelt een uiterst indrukwekkende video via Instagram, waarop te zien is dat Marijn lichamelijk nóg meer talenten heeft. Buiten het uiterlijk van d’r natuurlijk. Op de video zien we Marijn die oneindig lang op d’r handen staat. Terwijl ze telkens één hand naar d’r schouder brengt, doet de blondine ook nog kunstjes tijdens deze indrukwekkend lange handstand. Het wordt nog gekker, want vervolgens besluit Marijn om om te draaien, en exact hetzelfde ritueel nóg een keer te doen. Echter lijkt de omgedraaide versie het meeste in de smaak te vallen bij het publiek, want hier wordt het achterste van Marijn wel héél goed in beeld gebracht. Ondanks dat, is dit lenige kunstje van Marijn zeker een applausje waard. Gelukkig krijgt de blondine al veel waardering van de dame achter de camera; “Jezus christus man“. Nou Marijn, vat dat maar op als een compliment!

Lees ook: Video: Marijn Kuipers heeft dé oplossing voor vergroting van haar troeven

Uiterst agressieve Marijn Kuipers past op voor slipgevaar

Marijn Kuipers mag dan wel veel naar de sportschool gaan, maar cardio hoort er natuurlijk ook bij. De blondine gooit alle gewichten in de lucht, maar haar conditie is natuurlijk ook belangrijk. Gelukkig houdt Marijn dit goed bij en traint ze haar cardio door middel van kickboksen! Via Instagram deelt de blondine een video van hoe dit in z’n werking gaat, en dat lijkt nog gevaarlijk te zijn ook. We zijn Marijn die trapt en slaat tegen de pads van haar coach. Niks aan de hand, gewoon lekker conditioneel trainen. Tot ze op een gegeven moment een knietje probeert te geven, en vol naar achteren valt. De hevig kreunende Marijn blijft een tijdje liggen, maar wordt al snel geholpen door haar bokscoach met een handje. De blondine had duidelijk haar dag niet. Marijn viel gelukkig op haar achterste, dus ze had een goed oppervlak wat haar kon opvangen.. De blondine is helemaal oké!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!