Video: Marijn Kuipers heeft dé oplossing voor vergroting van haar troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers lijkt dé oplossing te hebben gevonden voor dames met een minder grote voorgevel..

Marijn Kuipers deelt een handige tip voor onzekere dames via Instagram. De blondine lijkt deze onzekerheid ook met zichzelf mee te dragen, dus ze helpt haar volgers met haar eigen handige tips! Echter lijkt deze onzekerheid slechts alleen bij Marijn te spelen, want de blondine is gewoon een bloedmooie dame. Dames, voordat je denkt aan een vergroting van je voorkant, probeer eerst deze life-changing tip van Marijn Kuipers!

Marijn Kuipers heeft dé manier om voorkant te vergroten

Marijn Kuipers is natuurlijk gewoon een bloedmooie dame die nergens onzeker over hoeft te zijn. Maar tóch heeft de blondine één (of eigenlijk twee) kleine onzekerheden. Althans, nu niet meer, want Marijn Kuipers heeft dé tip voor de dames die grotere troeven willen! Via Instagram deelt de blondine een video, waarin ze deze handige tip uitlegt. Door middel van allerlei hulpmiddelen heeft Marijn het uiteindelijk voor elkaar weten te krijgen om ze te vergroten, op een natuurlijke manier. Ze roept de dames op om dit zo snel mogelijk te doen! En ze heeft nog een specifiek bericht voor de mannelijke kijkers van de video; “Wat je niet hebt kan je creëren, ja mannen zo werkt t nou eenmaal“. Maar de mannelijke volgers hebben aan deze video ook nog hun pleziertje, want de blondine doet het uiteraard even voor! Wat een behulpzame dame is Marijn toch ook, ze denkt aan haar vrouwelijke volgers, en tegelijk ook aan wat de mannen het liefste zien. Twee vliegen in één klap!

Lees ook: Video: Marijn Kuipers trekt onderbroek enorm hoog op voor frisse duik

Dansende Marijn Kuipers deelt foto met vriendin

Marijn Kuipers kennen we natuurlijk allemaal als een écht feestbeest. De blondine staat het liefst iedere dag op een festival, en iedere avond op een feest. Maar, de blondine is natuurlijk ook een échte ‘fitgirl’, dus die levensstijl zit er helaas niet in. Je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben om zo’n te krijgen als Marijn. Maar dat betekent niet dat Marijn nooit naar een feest gaat. Sterker nog, wanneer de blondine de kans krijgt, zorgt ze dat ze op elk festival of feestje is. En hoe dat eraan toe gaat? Dat deelt ze via Instagram. Op de foto is te zien hoe Marijn samen met haar hartsvriendin wild tekeer gaat op het Amsterdamse Terrassen Festival. De twee zijn samen aan het dansen, en kijken elkaar diep in hen ogen. De twee vriendinnen hebben het duidelijk naar hun zin, en zouden het liefste iedere dag wel zo op een festival staan. Marijn en haar vriendin leken geen aandacht voor enig men te hebben op het festival, alleen voor elkaar!

Lees ook: Video: Marijn Kuipers kruipt bovenop prachtige vriendin

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.