Home Nieuws Marieke Elsinga filmt wijdbeense Nikkie Plessen achter schermen bij RTL Boulevard

Marieke Elsinga filmt wijdbeense Nikkie Plessen achter schermen bij RTL Boulevard

Marieke Elsinga loopt met haar telefoon in de hand achter de schermen bij RTL Boulevard. Daar komt ze Nikkie Plessen tegen, en die ontvangt haar met open benen!

Marieke Elsinga deelt via Instagram een kijkje achter de schermen bij RTL Boulevard, het bekende entertainmentprogramma met meerdere presentatoren. In een video die ze tijdens de voorbereiding op het live-programma opnam, laat ze zien hoe de gasten zich ieder op hun eigen manier klaarstomen voor de opnames. Tijdens haar tochtje behind the scenes komt ze Nikkie Plessen tegen…

Nikkie Plessen zit klaar voor Boulevard

De camera van Marieke Elsinga draait al, dus Nikkie Plessen heeft weinig tijd om zich voor te bereiden op het verrassende shot. De altijd perfect gestylede mode-expert zat net even lekker ontspannen op haar stoel in een voor haar niet zo gebruikelijke positie. Met de benen wijd zwaait ze verrast naar de camera. In een enthousiaste bui is Marieke Elsinga moeilijk te stoppen! Gelukkig is dit onverwachte momentje in de spotlights van korte duur, aangezien Marieke haar camera vervolgens op Clarice Stenger richt. Ook zij heeft niet echt gerekend om deze exposure. Ze zit rustig met haar neus in de papieren ter voorbereiding op haar items bij RTL Boulevard.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga showt zeer sportpakje

Marieke Elsinga heeft last van kater

Marieke Elsinga deelde onlangs via Instagram een leuk kiekje samen met haar huisdier. De presentatrice is veel bezig met het dier, ze heeft zelfs een heel mapje aangemaakt van het beest op Instagram. Haar volgers houden kennelijk ook van het beest, want de reacties zijn positief. En anders zou Marieke niet een heel mapje aanmaken toch? Ze houdt zelf wel erg van het beest, en dat is te merken. Ze deelt elke week wel minimaal één kiekje van de poes genaamd Kiki. Marieke haar trouwe beestje is dus erg populair geworden. Bij elke beweging die het beestje maakt pakt baasje Marieke de camera erbij. Zo ook onlangs, waar Marieke een foto deelt waarin ze lekker een krantje zit te lezen, met Kiki naast haar, onderuit liggend in de zon. Marieke gooit er een leuk woordgrapje in; ”Happy caturday!”.

Mobiele versie afsluiten