Foto: Marieke Elsinga showt zeer gewaagd sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga wil er op haar opperbest uitzien tijdens het sporten en daarvoor draagt ze een wel heel erg opvallend pakje. 

Een oranje sportpakje waar je van gaat gloeien, het is niet de meest voor de hand liggende keuze om lekker rustig te gaan sporten. Je weet dat je gigantisch gaat opvallen in zo’n outfit, helemaal als het donker wordt en het pakje op begint te lichten. Je moet geen “riskante dingen” gedaan hebben van tevoren anders lichten die allemaal op en ziet de hele sportschool wat je thuis uitspookt. je moet dus héél zeker van je zaak zijn wil je deze gevaarlijke outfit dragen. Presentatrice Marieke Elsinga durft die uitdaging wel aan.

Lees ook: Foto: Zó strak zag je Marieke Elsinga nog nooit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke gloeit in foto nieuw sportpakje

Hoewel het pakje er overdag best goed uitziet, is het pas een probleem wanneer de lichten uitgaan. Natuurlijk valt het strakke pakje normaal gesproken al erg goed op, omdat het Marieke haar lichaam goed uit laat komen en vanwege de opvallende kleur, maar zodra het donker wordt begint het feestje pas echt. Dan is het net of Marieke naar een foute rave gaat en een avondje helemaal van het pad af gaat. Marieke wil duidelijk dat alle ogen op haar gericht zijn. Niet heel gek natuurlijk, want ze is nu eenmaal prachtig om naar te kijken. Maar een oranje gloeiend pakje is misschien een beetje veel van het goede.

Het is niet de eerste foto van een strak sportpakje waar Marieke mee opschept

Marieke houdt er sowieso van om haar volgers te trakteren met foto’s van zichzelf in strakke sportpakjes. Zo maakte Marieke eerder al deze foto van zichzelf in een strak zwart sportpakje om op te scheppen tegenover haar fans. En eerlijk is eerlijk, Marieke heeft genoeg om over op te scheppen. Haar lichaam is werkelijk waar prachtig. Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland die er zo goed uit zien als Marieke. Maar daarvoor moet ze natuurlijk wel elke week naar de sportschool. Gelukkig doet ze dat met liefde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke doet alles voor dat heerlijke zomerlichaam

De beeldschone presentatrice bereidt zich al helemaal voor op de zomer. Samen met haar personal trainer maakt ze zich klaar voor dat strakke zomerse lichaam. Marieke wil de hele zomer, als de temperaturen lekker warm zijn en ze weer overal naartoe mag, heerlijk in korte rokjes, strakke truitjes en zwoele hemdjes rond lopen. Maar daarvoor moet ze natuurlijk wel eerst dat heerlijke, zomerse lichaam zien te veroveren. En hoewel dat tijd en moeite kost, lijkt Marieke er alles voor over te hebben om er straks op haar allerbest uit te zien. De komende tijd zal ze dus nog wel de sportpakjes uit de kast halen om haar te helpen bij haar missie. Je kan dus met veel plezier uitkijken naar de zomer, want dan ziet Marieke Elsinga er geweldig uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.