Marieke Elsinga

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Marieke Elsinga

Presentatrice Marieke Elsinga

Marieke Elsinga bij Q music en RTL Boulevard

Nadat Marieke in 2008 haar opleiding Communicatiemanagement afsloot aan de Hogeschool Utrecht, begon ze haar carrière bij Hyves en Cityfilm. Daarna heeft ze bij verschillende (lokale) radiostations gewerkt, en liep ze stage bij AT5. Vanaf 2012 is Marieke actief bij Q-Music, met een korte tussenstop van 2016 tot 2018. Daar werkt ze samen met vaste DJ partner Mattie Valk. Marieke Elsinga is op tv net zo actief. Ze is in dienst bij RTL, waar ze o.a. RTL Boulevard presenteert.

De vriend van Marieke Elsinga is Sander

Marieke Elsinga vertelde tijdens haar werk vaak over haar bestaan als single vrouw. Omdat ze de dertig al was gepasseerd vroegen veel mensen haar of ze de ware ooit nog zou vinden. Ze werd zelfs eventjes gekoppeld aan Mark Rutte! Uiteindelijk bleek in 2020 dat Marieke Elsinga een relatie heeft met Sander. In 2021 ging Marieke Elsinga samenwonen met vriend Sander. Ze kochten een huis van bijna 1,5 miljoen euro aan het Vondelpark in Amsterdam. Ze noemt zichzelf ontzettend klef, en geeft zelfs toe soms midden op straat met Sander te zoenen. Het is niet bekend of Marieke Elsinga in de toekomst zwanger wil worden. Ze reageerde ooit fel op de vraag of ze zwanger was: 'zoiets vraag je niet, dat word je verteld'.

Marieke Elsinga Prijzen

Marieke’s prestaties op de radio én TV zijn niet onopgemerkt gebleven. In 2014 kreeg ze al twee nominaties voor belangrijke radioprijzen. In 2017 won ze de Aanstormend Talent Award en in 2019 de Zilveren Radioster Vrouw. Daarnaast werd ze negende in Expeditie Robinson.

Marieke Elsinga en Mattie Valk

Samen met Mattie Valk heeft Marieke een ochtendshow bij Q-Music. De twee zijn goede vrienden en dat is ook wel te zien. Veel fans vragen zich af of er niet wat meer speelt tussen de twee, iets wat door Mattie en Marieke wordt ontkend. Ze zijn wel blij dat fans het denken, want dit geeft aan dat de chemie die er tussen de twee is, werkt. In 2018 werd Marieke door Domien op date gevraagd, live op de radio.

Afgevallen Marieke Elsinga open over gewicht

Marieke Elsinga is een open boek. Ze vertelt live op de radio altijd honderduit over haar relatie en privéleven. Ze onthulde zelfs ooit wat haar lengte en gewicht is. Ze gaat vaak naar de sportschool, en was tijdens Corona zelfs twee kilo afgevallen. Live bij RTL Boulevard onthulde Marieke Elsinga dat ze 1.76 meter lang en 74 kilo weegt. Weten we dat ook weer!

Nieuws

Foto: Zielige Marieke Elsinga weigert om te gaan werken

Marieke Elsinga is nog absoluut niet klaar om weer te gaan werken en kijkt er dan ook ontzettend tegenop. Toch is het goed dat Marieke naar werk is gegaan want ze ziet er verpletterend uit!

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Foto: Marieke Elsinga showt figuur in strakke sportlegging

Marieke Elsinga is weer druk aan het sporten, en toont tussen de oefeningen door even haar figuur in deze strakke sportlegging!

Onherkenbare Marieke Elsinga ontploft bijna in agressieve video

Wist je dat Marieke Elsinga stiekem enorm uit haar slof kan schieten? Zo hebben we de presentatrice écht nog nooit gezien!

Foto: Spannend geklede Marieke Elsinga slaapt nachtje ergens anders

Waarom slaapt Marieke Elsinga buiten de deur? En waarom heeft ze daarbij deze spannende outfit aangetrokken?

Foto: Marieke Elsinga toont goedgevuld shirtje

Over de baby van Marieke Elsinga horen we genoeg! Nu is het even tijd om de volledige focus te leggen op de heerlijke inhoud van het shirtje van de radio-dj.

Video: Marieke Elsinga gaat helemaal los met collega in donkere kamer

Marieke Elsinga mag dan nu moeder zijn geworden, maar de brunette kan het niet laten om nog steeds met haar collega's de spanning op te zoeken..

Foto: Totaal uitgewoonde Marieke Elsinga duikt haar bedje in

Marieke Elsinga is sinds de geboorte van haar kind constant moe. Ze duikt nu ook vroeg het bedje in.
Marieke Elsinga

Profiel

Geboortedatum: 12 juli 1986
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 1,76 meter
Gewicht: 74 kg
Relatie: ja
Vriend: Marieke heeft een relatie met haar vriend Sander
Beroep: Radio-dj, televisie presentatrice
Instagram: Marieke Elsinga gebruik Instagram onder de naam @mariekeelsinga

Foto's

Marieke Elsinga
Marieke Elsinga
Marieke Elsinga