Marieke Elsinga

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Marieke Elsinga

Presentatrice Marieke Elsinga

Marieke Elsinga bij Q music en RTL Boulevard

Nadat Marieke in 2008 haar opleiding Communicatiemanagement afsloot aan de Hogeschool Utrecht, begon ze haar carrière bij Hyves en Cityfilm. Daarna heeft ze bij verschillende (lokale) radiostations gewerkt, en liep ze stage bij AT5. Vanaf 2012 is Marieke actief bij Q-Music, met een korte tussenstop van 2016 tot 2018. Daar werkt ze samen met vaste DJ partner Mattie Valk. Marieke Elsinga is op tv net zo actief. Ze is in dienst bij RTL, waar ze o.a. RTL Boulevard presenteert.

De vriend van Marieke Elsinga is Sander

Marieke Elsinga vertelde tijdens haar werk vaak over haar bestaan als single vrouw. Omdat ze de dertig al was gepasseerd vroegen veel mensen haar of ze de ware ooit nog zou vinden. Ze werd zelfs eventjes gekoppeld aan Mark Rutte! Uiteindelijk bleek in 2020 dat Marieke Elsinga een relatie heeft met Sander. In 2021 ging Marieke Elsinga samenwonen met vriend Sander. Ze kochten een huis van bijna 1,5 miljoen euro aan het Vondelpark in Amsterdam. Ze noemt zichzelf ontzettend klef, en geeft zelfs toe soms midden op straat met Sander te zoenen. Het is niet bekend of Marieke Elsinga in de toekomst zwanger wil worden. Ze reageerde ooit fel op de vraag of ze zwanger was: 'zoiets vraag je niet, dat word je verteld'.

Marieke Elsinga Prijzen

Marieke’s prestaties op de radio én TV zijn niet onopgemerkt gebleven. In 2014 kreeg ze al twee nominaties voor belangrijke radioprijzen. In 2017 won ze de Aanstormend Talent Award en in 2019 de Zilveren Radioster Vrouw. Daarnaast werd ze negende in Expeditie Robinson.

Marieke Elsinga en Mattie Valk

Samen met Mattie Valk heeft Marieke een ochtendshow bij Q-Music. De twee zijn goede vrienden en dat is ook wel te zien. Veel fans vragen zich af of er niet wat meer speelt tussen de twee, iets wat door Mattie en Marieke wordt ontkend. Ze zijn wel blij dat fans het denken, want dit geeft aan dat de chemie die er tussen de twee is, werkt. In 2018 werd Marieke door Domien op date gevraagd, live op de radio.

Afgevallen Marieke Elsinga open over gewicht

Marieke Elsinga is een open boek. Ze vertelt live op de radio altijd honderduit over haar relatie en privéleven. Ze onthulde zelfs ooit wat haar lengte en gewicht is. Ze gaat vaak naar de sportschool, en was tijdens Corona zelfs twee kilo afgevallen. Live bij RTL Boulevard onthulde Marieke Elsinga dat ze 1.76 meter lang en 74 kilo weegt. Weten we dat ook weer!

Nieuws

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Foto: Boze Marieke Elsinga trekt kleding van haar lijf

Marieke Elsinga heeft een baaldag. De knappe presentatrice trok tijdens het aankleden zomaar een kledingstuk aan flarden!

Foto: Marieke Elsinga gaat gebukt voor collega in radiostudio

De prachtige Marieke Elsinga moest even flink door de knieën voor een collega van QMusic en dat er natuurlijk hoogst vermakelijk uit. 

Foto: Marieke Elsinga bekent vreemdgaan tijdens zwangerschap

Oh Marieke toch! de knappe presentatrice bekent een slippertje tijdens haar zwangerschapsperiode. Hoe nu verder?

Absurd: Marieke Elsinga lijkt wel 10 jaar ouder op deze foto’s

Marieke Elsinga ziet er opeens veel ouder uit op haar nieuwste foto. En dat is natuurlijk best een beetje gek om te zien. 

Foto: Zwangere Marieke Elsinga opvallend intiem met andere RTL-sterren

Nu Marieke Elsinga zwanger is zou je verwachten dat ze aan haar vriend en haar nog niet geboren baby genoeg heeft, toch is ze nu ineens opvallend intiem met andere RTL-sterren...

Foto: Marieke Elsinga knalt bijna uit roze jurkje

Marieke Elsinga heeft de schrik van haar leven gekregen tijdens een dag vol verassingen! Daarbij droeg Marieke een roze jurk die zo strak zat dat hij bijna uit elkaar scheurde..

Marieke Elsinga toont nieuwe lijf op zonnige strandfoto

Marieke Elsinga heeft een waanzinnige foto gemaakt. Daarop toont ze haar prachtige lijf. En wat een foto is het geworden. 
Marieke Elsinga

Profiel

Geboortedatum: 12 juli 1986
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 1,76 meter
Gewicht: 74 kg
Relatie: ja
Vriend: Marieke heeft een relatie met haar vriend Sander
Beroep: Radio-dj, televisie presentatrice
Instagram: Marieke Elsinga gebruik Instagram onder de naam @mariekeelsinga

Foto's

Marieke Elsinga
Marieke Elsinga
Marieke Elsinga