Marieke Elsinga

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Marieke Elsinga

Presentatrice Marieke Elsinga

Marieke Elsinga bij Q music en RTL Boulevard

Nadat Marieke in 2008 haar opleiding Communicatiemanagement afsloot aan de Hogeschool Utrecht, begon ze haar carrière bij Hyves en Cityfilm. Daarna heeft ze bij verschillende (lokale) radiostations gewerkt, en liep ze stage bij AT5. Vanaf 2012 is Marieke actief bij Q-Music, met een korte tussenstop van 2016 tot 2018. Daar werkt ze samen met vaste DJ partner Mattie Valk. Marieke Elsinga is op tv net zo actief. Ze is in dienst bij RTL, waar ze o.a. RTL Boulevard presenteert.

De vriend van Marieke Elsinga is Sander

Marieke Elsinga vertelde tijdens haar werk vaak over haar bestaan als single vrouw. Omdat ze de dertig al was gepasseerd vroegen veel mensen haar of ze de ware ooit nog zou vinden. Ze werd zelfs eventjes gekoppeld aan Mark Rutte! Uiteindelijk bleek in 2020 dat Marieke Elsinga een relatie heeft met Sander. In 2021 ging Marieke Elsinga samenwonen met vriend Sander. Ze kochten een huis van bijna 1,5 miljoen euro aan het Vondelpark in Amsterdam. Ze noemt zichzelf ontzettend klef, en geeft zelfs toe soms midden op straat met Sander te zoenen. Het is niet bekend of Marieke Elsinga in de toekomst zwanger wil worden. Ze reageerde ooit fel op de vraag of ze zwanger was: 'zoiets vraag je niet, dat word je verteld'.

Marieke Elsinga Prijzen

Marieke’s prestaties op de radio én TV zijn niet onopgemerkt gebleven. In 2014 kreeg ze al twee nominaties voor belangrijke radioprijzen. In 2017 won ze de Aanstormend Talent Award en in 2019 de Zilveren Radioster Vrouw. Daarnaast werd ze negende in Expeditie Robinson.

Marieke Elsinga en Mattie Valk

Samen met Mattie Valk heeft Marieke een ochtendshow bij Q-Music. De twee zijn goede vrienden en dat is ook wel te zien. Veel fans vragen zich af of er niet wat meer speelt tussen de twee, iets wat door Mattie en Marieke wordt ontkend. Ze zijn wel blij dat fans het denken, want dit geeft aan dat de chemie die er tussen de twee is, werkt. In 2018 werd Marieke door Domien op date gevraagd, live op de radio.

Afgevallen Marieke Elsinga open over gewicht

Marieke Elsinga is een open boek. Ze vertelt live op de radio altijd honderduit over haar relatie en privéleven. Ze onthulde zelfs ooit wat haar lengte en gewicht is. Ze gaat vaak naar de sportschool, en was tijdens Corona zelfs twee kilo afgevallen. Live bij RTL Boulevard onthulde Marieke Elsinga dat ze 1.76 meter lang en 74 kilo weegt. Weten we dat ook weer!

Nieuws

Foto: Marieke Elsinga heeft heel veel zin na periode zonder hoogtepunten

Na een lange periode zonder al te veel hoogtepunten is Marieke Elsinga weer klaar om ertegenaan te gaan. En daar heeft ze bijzonder veel zin in. 

YES: Marieke Elsinga weer aan het werk na gedwongen exit

Marieke Elsinga legt maar is aan collega Mattie Valk haar plannen voor de komende tijd uit. Die is zoals altijd een luisterend oor voor haar. Marieke heeft goed én slecht nieuws.

Foto: Marieke Elsinga heeft staart tussen de benen

Marieke Elsinga begint na haar burn-out langzaam weer op gang te komen. Haar nieuwste teken van leven is een opvallende foto, met een staart tussen haar benen. Zou ze toch nog een beetje bang zijn voor een terugkeer?

Foto: Marieke Elsinga voor het eerst weer in beeld na lange afwezigheid

Marieke Elsinga laat na een lange tijd eindelijk weer een keer van zich horen. En het gaat gelukkig goed met de knappe presentatrice. 

Video: Marieke Elsinga deelt vies toiletverhaal in radiostudio

Marieke Elsinga is de komende tijd even niet te vinden op de radio. Maar de verhalen uit de oude doos zijn ook de moeite waard. 

Foto: Marieke Elsinga geeft reden voor plotselinge verdwijning bij Qmusic

Marieke Elsinga is even helemaal klaar met Qmusic, haar baan en haar routine. De presentatrice blijft voorlopig uit beeld. Is ze gewoon moe, of speelt er meer?

Video: Marieke Elsinga regelt per ongeluk date met Chantal Janzen

Marieke Elsinga laat iedereen meegenieten van een verschrikkelijk ongemakkelijk telefoongesprek met Chantal Janzen. Ze weet er op onnavolgbare wijze een date met de blonde presentatrice uit te slepen !

Foto: Half aangeklede Marieke Elsinga doet opvallende ontdekking

Marieke Elsinga staat elke ochtend enorm vroeg op om bij Q-Music de ochtendshow te presenteren. Nu heeft Marieke Elsinga er nog wel eens moeite mee om zichzelf volledig aan te kleden. Dit keer vergat de radio dj een vrij essentieel kledingstuk...
Marieke Elsinga

Profiel

Geboortedatum: 12 juli 1986
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 1,76 meter
Gewicht: 74 kg
Relatie: ja
Vriend: Marieke heeft een relatie met haar vriend Sander
Beroep: Radio-dj, televisie presentatrice
Instagram: Marieke Elsinga gebruik Instagram onder de naam @mariekeelsinga

Foto's

Marieke Elsinga
Marieke Elsinga
Marieke Elsinga