Marieke Elsinga

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Marieke Elsinga

Presentatrice Marieke Elsinga

Marieke Elsinga bij Q music en RTL Boulevard

Nadat Marieke in 2008 haar opleiding Communicatiemanagement afsloot aan de Hogeschool Utrecht, begon ze haar carrière bij Hyves en Cityfilm. Daarna heeft ze bij verschillende (lokale) radiostations gewerkt, en liep ze stage bij AT5. Vanaf 2012 is Marieke actief bij Q-Music, met een korte tussenstop van 2016 tot 2018. Daar werkt ze samen met vaste DJ partner Mattie Valk. Marieke Elsinga is op tv net zo actief. Ze is in dienst bij RTL, waar ze o.a. RTL Boulevard presenteert.

De vriend van Marieke Elsinga is Sander

Marieke Elsinga vertelde tijdens haar werk vaak over haar bestaan als single vrouw. Omdat ze de dertig al was gepasseerd vroegen veel mensen haar of ze de ware ooit nog zou vinden. Ze werd zelfs eventjes gekoppeld aan Mark Rutte! Uiteindelijk bleek in 2020 dat Marieke Elsinga een relatie heeft met Sander. In 2021 ging Marieke Elsinga samenwonen met vriend Sander. Ze kochten een huis van bijna 1,5 miljoen euro aan het Vondelpark in Amsterdam. Ze noemt zichzelf ontzettend klef, en geeft zelfs toe soms midden op straat met Sander te zoenen. Het is niet bekend of Marieke Elsinga in de toekomst zwanger wil worden. Ze reageerde ooit fel op de vraag of ze zwanger was: 'zoiets vraag je niet, dat word je verteld'.

Marieke Elsinga Prijzen

Marieke’s prestaties op de radio én TV zijn niet onopgemerkt gebleven. In 2014 kreeg ze al twee nominaties voor belangrijke radioprijzen. In 2017 won ze de Aanstormend Talent Award en in 2019 de Zilveren Radioster Vrouw. Daarnaast werd ze negende in Expeditie Robinson.

Marieke Elsinga en Mattie Valk

Samen met Mattie Valk heeft Marieke een ochtendshow bij Q-Music. De twee zijn goede vrienden en dat is ook wel te zien. Veel fans vragen zich af of er niet wat meer speelt tussen de twee, iets wat door Mattie en Marieke wordt ontkend. Ze zijn wel blij dat fans het denken, want dit geeft aan dat de chemie die er tussen de twee is, werkt. In 2018 werd Marieke door Domien op date gevraagd, live op de radio.

Afgevallen Marieke Elsinga open over gewicht

Marieke Elsinga is een open boek. Ze vertelt live op de radio altijd honderduit over haar relatie en privéleven. Ze onthulde zelfs ooit wat haar lengte en gewicht is. Ze gaat vaak naar de sportschool, en was tijdens Corona zelfs twee kilo afgevallen. Live bij RTL Boulevard onthulde Marieke Elsinga dat ze 1.76 meter lang en 74 kilo weegt. Weten we dat ook weer!

Nieuws

Verklapt Marieke Elsinga een zwangerschap op deze foto?

Marieke Elsinga deelt een bijzondere foto. En daardoor vragen meerdere mensen zich af of de beeldschone presentatrice nu zwanger is.

Marieke Elsinga deelt zielige foto met boze poes

Marieke Elsinga heeft het maar zwaar. De presentatrice moet vanuit huis radio maken met een erg chagrijnige kat op schoot. 

Foto: Schorre Marieke Elsinga mag na slecht nieuws niet op tv

Marieke Elsinga had een hele leuke week voor de boeg. Maar nu zit ze toch thuis met een schorre stem. Marieke moet in quarantaine. 

Marieke Elsinga komt voortijdig met verwarrende foto

Marieke Elsinga is aan haar nieuwste foto te zioen een klein beetje in de war. Want ze wil opnieuw de feesdagen gaan vieren.

Klagende Marieke Elsinga staat op springen op persoonlijke foto

Marieke Elsinga houdt enorm van het maken van een ommetje. Maar niet vandaag, aangezien ze bijna op springen stond. 

Foto: Marieke Elsinga beleeft spannend avondje met blonde vriendin

Vijfde kerstdag was voor Marieke Elsinga een erg spannende beleving. Samen met haar blonde vriendin maakte ze er een spannende avond van. 

Marieke Elsinga heeft pret met flinke ballonnen op deze foto

Marieke Elsinga weet wel hoe ze tijdens Kerst een feestje moet bouwen. Daar heeft ze alleen zichzelf en een hoop ballonnen voor nodig.

Foto: Marieke Elsinga klaagt met opgepompte lippen na enorme miskoop

Marieke Elsinga heeft een welverdiende kerstvakantie te pakken. Alleen is haar laatste aankoop eerder een miskoop aan de foto met haar opgeblazen lippen te zien. 
Marieke Elsinga

Profiel

Geboortedatum: 12 juli 1986
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 1,76 meter
Gewicht: 74 kg
Relatie: ja
Vriend: Marieke heeft een relatie met haar vriend Sander
Beroep: Radio-dj, televisie presentatrice
Instagram: Marieke Elsinga gebruik Instagram onder de naam @mariekeelsinga

Foto's

Marieke Elsinga
Marieke Elsinga
Marieke Elsinga