Marieke Elsinga deelt krankzinnig ontspanningsritueel: ‘dit is echt heerlijk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Marieke Elsinga graag nieuwe dingetjes uitprobeert is eigenlijk niks nieuws. De ‘open-minded’ radiopresentatrice deelt dit keer een wel heel bizar uitprobeersel en het blijkt zelfs een ritueel te zijn…

Waarom Marieke Elsinga sommige ideeën liever voor zichzelf houdt…

Op de video hierboven is te zien dat Marieke Elsinga weer helemaal enthousiast over haar eigen originele idee is. Blijkbaar heeft ze dit idee al eerder uitgevonden, maar op haar Instagram hebben wij het nog nooit voorbij zien komen. De reden daarvoor is na het kijken van de video meteen duidelijk, want ook wij keken even op van de vreemde beelden. Dat het ritueel vaker is uitgevoerd door de radiopresentatrice, is ook duidelijk. Op de eerste video laat Marieke Elsinga weten dat ze wat ontspanning nodig had na de ochtendshow van Qmusic. Ze moet na die show weer door naar de opnames voor I Can See Your Voice, dus een beetje relaxen tussendoor klonk haar niet verkeerd in de oren. Bij relaxen dachten wij aan hele andere dingen dan hoe Marieke Elsinga ’tot rust komt’…

Marieke Elsinga voert vreemd ritueel uit na ochtendshow

Wat de radiopresentatrice dus graag voor haar ontspanning doet is op een spijkermatje liggen. Marieke legt midden in de woonkamer wat kussens op de grond om het ontspannen te maken. Het belangrijkste ingrediënt, het beruchte spijkermatje, legt ze naast de zachte kussens op de grond. Gek genoeg kiest Elsinga er vrijwillig voor om op het spijkermatje te liggen, en niet op de zachte kussens. Ze heeft zelfs besloten om er een half uur op te gaan liggen. De mat ziet er akelig oncomfortabel uit en we begrijpen niet dat de radiopresentatrice er daadwerkelijk ontspannen van wordt. De rest van haar ontspanningsritueel begrijpen we dan weer wel, want Marieke heeft de woonkamer gezellig gemaakt met een sfeerlampje en wat kussens.

Lees ookStralende Marieke Elsinga is klaar om dramatische reeks voort te zetten

Zelfs Marieke haar kat is het niet eens met de keuze van de radiopresentatrice

Het zou geen typerend filmpje van Marieke Elsinga zijn als haar kat Kiki niet in beeld zou zijn. Natuurlijk laat ze het matje van Kiki ook zien en dat matje ziet er een stuk comfortabeler uit. Gelukkig is Marieke niet zó doorgedraaid dat ze haar kat ook nog eens op zo’n martel-matje neer zou leggen. Als het aan de kat lag, kan Marieke het ook maar beter zo laten. Want Kiki kijkt niet alleen vol afschuw naar het spijkermatje, ook Marieke krijgt een afkeurende blik. En dat is volkomen terecht!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.