Marieke Elsinga compenseert minimaal gevuld bordje met goedgevuld topje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga laat iedereen haar goedgevulde topje zien. Dat compenseert wel goed voor het minimaal gevulde bordje!

Marieke Elsinga is lekker uiteten geweest. Ze laat op Instagram een leuke foto van zichzelf zien met een bordje eten voor haar neus. Iedereen hoopt voor de brunette dat dat niet haar hoofdgerecht is, want het is niet eens een normale grote voor een voorgerecht! Toch maakt ze dit aardig goed in de foto. Haar goedgevulde topje krijgt de meeste aandacht, want die zijn niet te missen natuurlijk.

Bekijk de foto zelf hieronder!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga maakt haar fans altijd blij

Natuurlijk ziet de brunette Marieke Elsinga er altijd heel erg goed uit. Ze hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken of haar volgers de foto’s wel leuk gaan vinden. Die vinden meestal alles wel goed wat Marieke online zet. Dat maakt het voor de Radio-DJ wel heel erg makkelijk om haar volgers een stuk blijer te maken. Met haar nieuwste foto weet Marieke ook weer de aandacht te pakken.

Marieke Elsinga haar carrière tot nu toe

Nadat Marieke Elsinga geslaagd was, is ze onder andere gaan wonen en werken in Dubai, Abu Dhabi en Berlijn. Dat zijn natuurlijk al veel mooie ervaringen. Vanaf November 2011 maakte ze voor het eerst radioprogramma’s. In 2012 mocht ze al een radio-opleiding volgen bij Q-Music. Ze rondde dit af in 2013. Marieke kreeg in het begin vooral avonddiensten, maar nu is ze ook overdag of in de vroegere avond te horen. Naast dit alles doet ze ook meer, zoals voice-overs. En ze heeft zeker al prijzen op haar naam staan!

Meer zien van Marieke Elsinga

Wil je nou meer zien van Marieke Elsinga? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier genoeg leuke foto’s om te bekijken. Van haar eigen rondingen en ook leuke kiekjes van haar vakanties of met familie. Het is het in ieder zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!