Maan gaat los met de meiden bij The The Streamers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan staat bekend om haar legendarische samenwerkingen. Zo kan je vast nog wel haar optredens herinneren met Kraantje Pappie en Nick (van Simon). Nu heeft ze weer iets geks bedacht, ze vormt namelijk on stage haar eigen girlband. En die doet het erg goed!

Of ze nu met Kraantje Pappie, Nick of Snelle staat op te treden, Maan de Steenwinkel haalt het beste naar boven in de persoon waar ze mee op het podium staat. Wel valt het op dat haar duetten en samenwerkingen voornamelijk met mannen zijn. Waar is de girlpower? Nou, Maan vond het daar ook eens tijd voor, dus besloot ze tijdens het optreden van The Streamers om met haar mede zangeressen maar eens een girlband te starten. De heren op het podium vormden als reactie een eigen boyband, maar die bleef ver achter bij het optreden van de dames.

Lees ook: Maan bereidt zich op rare manier voor op concert
Suzan en Maan

Maan’s meidengroep bevat een hoop talent. Zo zitten er behalve Maan nog twee getalenteerde zangeressen in de groep. Als eerste Suzan (van Freek). Maan kaapt de populaire zangeres weg van Freek en voegt haar toe aan haar eigen groepje. Het begint een beetje een trend te worden. Maan heeft iets met het wegkapen van de helft van een succesvol duo en daar vervolgens dan de sterren van de hemel mee spelen. Het is dus de vraag wie hierna aan de beurt is: Acda en de Maan bijvoorbeeld?
Miss Montreal en Miss Maan

Een meidenband met twee leden is nog niet genoeg. Maan voegt daarom Sanne Hans, oftewel Miss Montreal toe aan haar ranks. Sanne is de ervaren rot in het vak in de groep. Ze brengt in ieder geval een hoop ervaring en talent met zich mee. Ook opent het de deur voor leuke nieuwe samenwerkingen. Een album van Miss Montreal en Miss Maan klinkt namelijk niet verkeerd. Misschien is het sowieso wel eens tijd dat Maan een album maakt met al haar samenwerkingen. Dat breekt straks alle records!
De girlpower van SMS

De groep noemt zichzelf SMS (Suus, Maan, Sanne) en daarmee is de volgende sensatie van Nederland gevonden. Waarschijnlijk blijft het bij een eenmalig optreden voor het trio, maar girlbands doen het hartstikke goed op het moment. Als ze dus slim zijn houden de dames het niet bij en eenmalig optreden. De meiden weten de hele avond lang een geweldig optreden neer te zetten. De heren van The Streamers proberen uit alle macht nog een beetje zich te meten aan het niveau van de dames, maar helaas. De girlpower van Suus, Maan en Sanne blijkt too much to handle.
De streamers blijft scoren

De populariteit van The Streamers is ongekend. En dat komt ook grotendeels door Maan. Vanwege haar energie en sensationeel talent voor goede samenwerkingen houdt ze de megaband fris en interessant. Daarbij is meer Maan altijd een goed idee, dus hoe vaker de band kan optreden, des te beter. Het is te hopen dat het cllectief na de coronacrisis niet uiteen valt. Het idee achter The Streamers is dat de band nooit ‘echt’ zal optreden. Maar stiekem zou het wel heel tof zijn als we Maans gekke duetten en podiumkunsten in het echt zouden kunnen zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!