Maan de Steenwinkel, OG3NE & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland ligt op z’n gat, maar onze forumleden zitten allerminst stil. De dag van gisteren bracht eenzaamheid, maar ook een aantal erg fijne plaatjes. Zo waren vooral OG3NE, Nikkie Plessen, Anna Kendrick, Chantal Janzen en Maan de Steenwinkel de Hot Topics!

OG3NE

OG3NE is één van de Getroffen artiesten door het coronavirus. De Brabantse zussen mogen niet optreden. Daarom geven zij een paar liveconcerten via de webcam. Dat is ook niet alles: forumlid brilsmurf zorgde er ook voor dat we nog een beetje zonneschijn hebben in deze donkere tijden.

 

OG3NE - Beeld: Mannenzakenforum
OG3NE – Beeld: Mannenzakenforum

Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel mag de komende tijd ook haar album Onverstaanbaar niet ter gehoren brengen in de theaters van Nederland. De zangeres lijkt daarom een soort back to schoolvakantie-vibe te pakken te hebben. Dat ze haar ‘schoolbanken’ mist, bewijst ze door het schooluniform alvast aan te trekken.

Lees ook: Davina Michelles beeldschermconcert maakt veel goed

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is een graag geziene gast op het Mannezakenforum. Het modepopje maakt in deze tijd natuurlijk enorm veel selfies – je moet toch wat als je neus leeggevreten is en je nog steeds het huis niet uitmag. Het is maar goed dat Nikkie dat als geen ander kan!

Nikkie Plessen – Beeld: Instagram / Mannenzakenforum

Chantal Janzen

Over het algemeen is Chantal Janzen een bezig bijtje – probeer maar eens een RTL-programma te vinden waar zij niet presenteert. Toch lukt het haar af en toe om eens verrassend uit de hoek te komen. Dat geldt zeker voor de 100-tal foto’s die in een album op het forum verschenen!

Lees ook: Chantal Janzen stelt Songfestivalplek veilig

Anna Kendrick

Je kent Anna Kendrick waarschijnlijk als de cupgirl uit de film Pitch Perfect. Maar deze chick heeft een breder CV als het gaat om films. Onder andere in A Simple Favor bewijst ze dat de camera haar nog altijd mooi kan vangen.

Umjvtwv7 o

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!