Maan de Steenwinkel, OG3NE & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland ligt op z’n gat, maar onze forumleden zitten allerminst stil. De dag van gisteren bracht eenzaamheid, maar ook een aantal erg fijne plaatjes. Zo waren vooral OG3NE, Nikkie Plessen, Anna Kendrick, Chantal Janzen en Maan de Steenwinkel de Hot Topics!

OG3NE

OG3NE is één van de Getroffen artiesten door het coronavirus. De Brabantse zussen mogen niet optreden. Daarom geven zij een paar liveconcerten via de webcam. Dat is ook niet alles: forumlid brilsmurf zorgde er ook voor dat we nog een beetje zonneschijn hebben in deze donkere tijden.

 

OG3NE - Beeld: Mannenzakenforum
OG3NE – Beeld: Mannenzakenforum

Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel mag de komende tijd ook haar album Onverstaanbaar niet ter gehoren brengen in de theaters van Nederland. De zangeres lijkt daarom een soort back to schoolvakantie-vibe te pakken te hebben. Dat ze haar ‘schoolbanken’ mist, bewijst ze door het schooluniform alvast aan te trekken.

Lees ook: Davina Michelles beeldschermconcert maakt veel goed

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is een graag geziene gast op het Mannezakenforum. Het modepopje maakt in deze tijd natuurlijk enorm veel selfies – je moet toch wat als je neus leeggevreten is en je nog steeds het huis niet uitmag. Het is maar goed dat Nikkie dat als geen ander kan!

Nikkie Plessen – Beeld: Instagram / Mannenzakenforum

Chantal Janzen

Over het algemeen is Chantal Janzen een bezig bijtje – probeer maar eens een RTL-programma te vinden waar zij niet presenteert. Toch lukt het haar af en toe om eens verrassend uit de hoek te komen. Dat geldt zeker voor de 100-tal foto’s die in een album op het forum verschenen!

Lees ook: Chantal Janzen stelt Songfestivalplek veilig

Anna Kendrick

Je kent Anna Kendrick waarschijnlijk als de cupgirl uit de film Pitch Perfect. Maar deze chick heeft een breder CV als het gaat om films. Onder andere in A Simple Favor bewijst ze dat de camera haar nog altijd mooi kan vangen.

Umjvtwv7 o

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!