Maan de Steenwinkel maakt iedereen gek met wulpse foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan verwent haar volgers weer met een stel mooie foto’s op Instagram. De vraag is: welke is de mooiste? De meeste mensen lijken helemaal weg te smelten bij dit specifieke kiekje…

Maan de Steenwinkel deelt mooie foto’s van zichzelf op Instagram. Dat doet ze niet zomaar of zonder reden. Er zit namelijk ook een hoopvolle en fijne boodschap aan vast: “Cooking some fresh songs for u”. Dit betekent dat er nieuwe nummers in de koker zitten! Meer Maan is altijd goed!

Maan deelt foto van tong

Als Maan de Steenwinkel een nieuwe foto op Instagram zet, is iedereen er altijd als de kippen bij. Zelfs bekende Nederlanders móeten altijd even een reactie achterlaten. Zo reageert zangeres Bente, waarmee ze ook het nummer ‘Nee Is Nee’ heeft uitgebracht, met hartjes. Ook rapper Typhoon reageert enthousiast, en zelfs ‘concurrente’ Emma Heesters plaatst ook een reactie onder de foto’s van de zangeres. Ook haar minder bekende volgers reageren uiteraard enthousiast; ”Oehh ik kan niet wachten! Zin in nieuwe muziek van jou!!”, ”Zin innn”, ”Yes queen!! Kan niet wachten om het te horen”. De foto die het meest in de smaak lijkt te vallen is de tweede van haar tong. Ze zegt met het bericht dus dat er nieuwe nummers in de maak zijn. Goed nieuws dus voor haar fans, we krijgen binnenkort nieuwe muziek van zangeres Maan de Steenwinkel!

Zangeres Maan leeft nog steeds van ‘Leven’

Maan is goed bezig: haar laatste single genaamd ‘Leven’ gaat nog steeds ontzettend lekker in de hitlijsten en streamingcharts. Het nummer zit nu op 8 miljoen + streams en de streams stijgen meer en meer met de dag. In haar Spotify top 5 heeft ze ook heel veel streams staan. Haar hit met Snelle genaamd ‘Blijven Slapen’ staat nu bijna op de 50 miljoen streams! En ‘Hij Is Van Mij’ met Kriss Kross Amsterdam gaat richting de 100 miljoen streams. Gaat die nieuwe muziek die Maan aan het ‘bereiden’ is ook zo goed zijn als haar nieuw uitgebrachte nummers? In ieder geval heeft ze het naar haar zin.

Maan is niet vies van zichzelf

Dat Maan van foto’s van haarzelf plaatsen houdt, is duidelijk. Ze doet eigenlijk niks anders dan foto’s van zichzelf en vriendinnen plaatsen. Maar dat mag ook wel, want het is niet vervelend om naar Maan te kijken. Ook heeft ze binnenkort een show in de Ziggo Dome! Dat is niet zomaar een plek om in te staan als artiest. Als je wilt gaan moet je snel je kaartje halen, want de zangeres is op dit moment razend populair. Misschien wel de bekendste zangeres van Nederland op dit moment. Daarom heeft ze die plek in de Ziggo Dome meer dan verdiend. In de Ziggo Dome kunnen maar liefst 17.000 mensen. Zelf zegt ze op haar Instagram account; ”Vetste show van m’n levennn!!!”.

The Streamers weer actief

Maan deelt ook een video op haar story van The Streamers. The Streamers is een groep Nederlandse muzikanten die samen optredens houden. De groep is opgericht tijdens de pandemie, om online concerten te geven tijdens de lockdown en quarantaine periodes. Deze groep bevat 20+ muzikanten, onder andere: Maan de Steenwinkel, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, etc. Onlangs werd bekend dat The Streamers weer gaan optreden. Ze kondigen een persconferentie aan, waarmee een nieuw concert min of meer bevestigd lijkt. Maan deelt een grappig promofilmpje hiervan op haar story. The Streamers komen dus weer terug met een gloednieuw concert. De vorige viel erg in de smaak. Tijdens Kerst haalde The Streamers miljoenen kijkers met hun concert.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.