Katja Schuurman deelt piepjonge foto en haar schoonheid droop er toen al vanaf!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alleen al de naam Katja Schuurman roept beelden op van de knapste presentatrice in de Nederlandse entertainmentindustrie. Dat ze altijd al zo onweerstaanbaar is geweest, weten de meeste mensen niet. Onlangs gaf Katja een zelfgemaakte traktatie aan haar fans: een terugblik naar haar jongere jaren die bewijst dat haar schoonheid tijdloos is.

Katja Schuurman neemt mannen mee op een reis door de tijd

Katja Schuurman was al een stoot toen ze nog een tiener was, zo blijkt uit een foto die ze op haar Instagram heeft gezet. Met haar stralende ogen en verleidelijke lach liet ze al zien dat ze een echte bekendheid zou worden. En dan hebben we het nog niet eens over haar rondingen, die in de loop der jaren alleen maar voller en mooier zijn geworden. De foto gemaakt van haar showballet performance op het Carnaval van Viareggio, roept bij veel mannen een warm gevoel op. Katja had toen al de X-factor die haar later tot een van de meest begeerde vrouwen van Nederland zou maken. Je zou bijna jaloers worden op de mannen die haar in het echt hebben mogen meemaken. Haar huwelijk met Thijs Römer, die later voor werd veroordeeld voor het rondsturen van foto’s van zijn knoert naar minderjarigen, liep op de klippen in 2015. Maar Katja liet zich niet uit het veld slaan en vond al snel nieuw geluk bij de knappe chef-kok Freek van Noortwijk.

Katja Schuurman duikt nostalgisch in het verleden

Zit Katja Schuurman in een nostalgische bui? De laatste tijd duikt ze regelmatig in haar fotoarchief. En laten we eerlijk zijn, het is elke keer weer een traktatie om deze herinneringen te zien. Katja, die in haar jonge jaren al de harten van velen stal, blijft een tijdloze schoonheid. Onlangs gaf ze ons een kijkje in haar muzikale verleden met een foto van haar dagen bij dat iconische bandje waaruit de onvergetelijke hit ‘Ademnood’ is geboren. Een jonge Katja, stralend als altijd, kijkt je recht aan. Met een sportief topje en die kenmerkende lach, echt een top foto. De reacties? Die zijn zoals verwacht: vol complimenten. Reacties variëren van “prachtige foto” tot “je was vroeger al mijn natte droom”.

Katja’s charme is nog steeds onweerstaanbaar

Katja’s charme en uitstraling zijn door de jaren heen onveranderd en nog steeds onweerstaanbaar. Zelfs in deze tijden weet Katja met haar tijdloze schoonheid en charisma vele harten sneller te laten kloppen. Elke keer wanneer ze een nieuwe foto op social media deelt, is het voor velen moeilijk om niet volledig betoverd te raken. Neem bijvoorbeeld de foto hieronder, waarop Katja met een zelfverzekerde houding en een stoute blik in de camera kijkt. De elegante jurk die ze draagt, heeft een mooi inkijkje die haar schoonheid op een subtiele manier benadrukt. We hopen oprecht dat Katja ons blijft trakteren op zulke prachtige en inspirerende momenten in de toekomst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!