Juultje Tieleman houdt het niet droog op zeer foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman kijkt naar haar mooiste kiekjes van deze maand, die ze zelf ‘jankuari’ noemt. Het was geen goed begin van het jaar voor de blondine.. 

Juultje Tieleman heeft weer een kiekje te pakken! Maar de context omtrent dit kiekje, en de kiekjes die erna volgen lijkt echter iets minder leuk te zijn. De blondine lijkt niet zo’n goede start van 2023 te hebben gehad, en lijkt het dan ook niet droog te hebben gehouden. Hoe ze het zelf noemt? Jankuari.

Natte Juultje Tieleman start begin nieuwe jaar niet goed

Juultje Tieleman lijkt het jaar niet goed te zijn begonnen. Althans, haar volgers hadden niks door, maar de blondine lijkt het niet droog te hebben kunnen houden in de eerste weken van 2023. Zelf noemt de blondine het jankuari. En om deze ‘jankuari’ in te leiden, plaatst ze een opvallende, ietwat fotoreeks. Op de eerste foto zien we namelijk een uitdagende, foto van Juultje. Met haar blauwe ogen kijkt de influencer uitdagend de camera in. Vervolgens zien we een schilderij gemaakt door Juultje. Gaat de blondine voor een carrièreswitch? Dit schilderij is namelijk wel zeer mooi gelukt. Hierna volgt een close-up van Juultje. Zou ze hier net gehuild hebben? Want haar gezicht lijkt een beetje vochtig te zijn. Vervolgens zien we Juultje nog die in haar ‘onesie’ croissantjes uit de oven haalt, nog een intiemere selfie in het donker en haar uiterst outfit, die lekker luchtig op de foto staat. Hopen dat de tweede helft van januari wat beter verloopt voor Juultje!

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman buigt diep voorover in strakke sportbroek

Juultje Tieleman deelt doorzichtige Nieuwjaars-jurk

Juultje Tieleman mag dan wel een slecht begin van 2023 hebben, maar haar einde van 2022 leek een spetterende avond te zijn. Via Instagram deelt Juultje Tieleman haar outfit voor oudjaarsavond. Of hoe ze het zelf noemt; “NYE DRESS“. En deze ‘nye dress’ was buitengewoon verrassend. Ze neemt verschillende poses aan in een video. De jurk die de blondine aanheeft liegt er niet om, want deze is vrij doorschijnend. In ieder geval weet Juultje alles nog maar nét te kunnen bedekken, wat uiteindelijk vormt tot een prachtige eind-van-2022 outfit.

Lees ook: Foto: Slurpende Juultje Tieleman toont zéér outfit

Gretig slurpende Juultje Tieleman poseert in open outfit

Juultje Tieleman poseert natuurlijk wel vaker voor haar hongerige volgers, maar de outfit waarin de blondine nu weer verschijnt, slaat écht alles. Ze is te zien als een soort ‘racechick’ op een kartbaan. Gretig slurpt ze via haar rietje haar Red Bull naar binnen terwijl ze in deze strakke outfit met open voorkant poses aanneemt. Juultje verleidt haar volgers opnieuw, met deze te gekke kiekjes. Ze eindigt deze parels dan ook met een flinke schreeuw richting de camera.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?