Juultje Tieleman houdt het niet droog op zeer intieme foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman kijkt naar haar mooiste kiekjes van deze maand, die ze zelf ‘jankuari’ noemt. Het was geen goed begin van het jaar voor de blondine.. 

Juultje Tieleman heeft weer een intiem kiekje te pakken! Maar de context omtrent dit kiekje, en de kiekjes die erna volgen lijkt echter iets minder leuk te zijn. De blondine lijkt niet zo’n goede start van 2023 te hebben gehad, en lijkt het dan ook niet droog te hebben gehouden. Hoe ze het zelf noemt? Jankuari.

Natte Juultje Tieleman start begin nieuwe jaar niet goed

Juultje Tieleman lijkt het jaar niet goed te zijn begonnen. Althans, haar volgers hadden niks door, maar de blondine lijkt het niet droog te hebben kunnen houden in de eerste weken van 2023. Zelf noemt de blondine het jankuari. En om deze ‘jankuari’ in te leiden, plaatst ze een opvallende, ietwat intieme fotoreeks. Op de eerste foto zien we namelijk een uitdagende, intieme foto van Juultje. Met haar blauwe ogen kijkt de influencer uitdagend de camera in. Vervolgens zien we een schilderij gemaakt door Juultje. Gaat de blondine voor een carrièreswitch? Dit schilderij is namelijk wel zeer mooi gelukt. Hierna volgt een close-up van Juultje. Zou ze hier net gehuild hebben? Want haar gezicht lijkt een beetje vochtig te zijn. Vervolgens zien we Juultje nog die in haar ‘onesie’ croissantjes uit de oven haalt, nog een intiemere selfie in het donker en haar uiterst pikante outfit, die lekker luchtig op de foto staat. Hopen dat de tweede helft van januari wat beter verloopt voor Juultje!

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman buigt diep voorover in strakke sportbroek

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman deelt doorzichtige Nieuwjaars-jurk

Juultje Tieleman mag dan wel een slecht begin van 2023 hebben, maar haar einde van 2022 leek een spetterende avond te zijn. Via Instagram deelt Juultje Tieleman haar outfit voor oudjaarsavond. Of hoe ze het zelf noemt; “NYE DRESS“. En deze ‘nye dress’ was buitengewoon verrassend. Ze neemt verschillende poses aan in een intieme video. De jurk die de blondine aanheeft liegt er niet om, want deze is vrij doorschijnend. In ieder geval weet Juultje alles nog maar nét te kunnen bedekken, wat uiteindelijk vormt tot een prachtige eind-van-2022 outfit.

Lees ook: Foto: Slurpende Juultje Tieleman toont zéér gewaagde outfit

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gretig slurpende Juultje Tieleman poseert in open outfit

Juultje Tieleman poseert natuurlijk wel vaker pikant voor haar hongerige volgers, maar de outfit waarin de blondine nu weer verschijnt, slaat écht alles. Ze is te zien als een soort ‘racechick’ op een kartbaan. Gretig slurpt ze via haar rietje haar Red Bull naar binnen terwijl ze in deze strakke outfit met open voorkant intieme poses aanneemt. Juultje verleidt haar volgers opnieuw, met deze te gekke kiekjes. Ze eindigt deze pikante parels dan ook met een flinke schreeuw richting de camera.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!