Foto: Juultje Tieleman buigt diep voorover in strakke sportbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is 2023 met een stel goede voornemens begonnen! Deze voornemens presenteert de blondine dan ook in een maar al te strakke sportbroek..

Het begin van het nieuwe jaar van Juultje Tieleman staat allemaal in het teken van goede voornemens. De blondine besloot dat ze het allemaal wat serieuzer wilde gaan aanpakken, dus besloot Juultje om haar voornemens eens even goed op een rijtje te zetten.

Juultje Tieleman heeft plannen voor 2023

Haar doel voor het nieuwe jaar? Volledig focussen op haar gezondheid. Zo geeft de blondine dit zelf aan via Instagram. Zowel mentaal, als fysieke gezondheid staan op 1 voor Juultje in 2023. En waarom wachten met beginnen, als dat ook gewoon zo snel mogelijk kan? Dus besloot de blondine om gelijk van start te gaan in het nieuwe jaar, om aan haar nog nieuwere doelen te werken! Via Instagram zien we verschillende video’s van Juultje die hard aan het ploeteren is in de sportschool. De bloedmooie blondine heeft haar meest strakke outfit uit de kast gehaald, om volledig te kunnen focussen op groeien in de sportschool.

Haar gezondheid staat natuurlijk centraal in het nieuwe jaar, dus dit goede voornemen kan ze alvast afstrepen. Op de video’s is te zien hoe Juultje allerlei oefeningen aan het doen is, en hierbij ook flink door haar knietjes zakt. De camera staat achter haar, dus haar volgers lijken een perfect perspectief te hebben van de oefeningen van de influencer. Ze draagt een immens strakke sportbroek, met een luchtig shirtje daarboven. Juultje Tieleman transformeert nog in een heuse fitness-influencer in 2023!

Lees ook: Foto: Strak ingepakte Juultje Tieleman laat zich van achteren kieken in de sneeuw

Ploeterende Juultje Tieleman heeft totale moeite met ballen

Nu de Kerst, en zelfs oud & nieuw achter de rug is, is het ook de hoogste tijd dat alle Kerstbomen uit huis worden gehaald. Men is inmiddels wel klaar met een grote denneboom in de woonkamer en zijn weer toe aan wat ruimte. Zo ook onze eigen Juultje Tieleman, die ook haar Kerstboom besloot te verkassen naar de vuilniscontainer. Echter leek dit nog niet zonder slag of stoot te gaan, want zo’n boom uit huis verwijderen is een moeilijkere taak dan gedacht, kwam de blondine vrij recent achter. Ze neemt haar volgers mee in het spectaculaire verhaal. Als allereerst vroeg Juultje hoe ze überhaupt zo’n boom moest verwijderen vanuit de 13e verdieping van een grote flat.

Na een aantal bruikbare tips te hebben gekregen van haar volgers, besloot Juultje om de boom in te wikkelen in een laken, om hem vervolgens zo de lift mee in te sleuren. Zo deelt ze een vrolijke selfie vanuit de lift, met een opvallende lap tekst; “Hier was ik blij, 5 minuten later moest ik op straat het laken er weer vanaf halen en vielen alle ballen eruit, gelukkig was het niet druk buiten“. Dat laatste was natuurlijk sarcastisch bedoeld. Men heeft dus vol genot toe mogen kijken hoe de blondine al ploeterend allerlei Kerstballen liet rollen over straat. Tot slot ontving Juultje nog de kerst op de taart van een volger; “Misschien moest je ook de ballen eruit halen“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?Â