Foto: Slurpende Juultje Tieleman toont zéér outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is weer op dreef met kiekjes! De blondine slurpt erop los in deze sportieve outfit..

Juultje Tieleman poseert wederom lekker voor haar vele volgers. Dit keer lijkt het alleen nét even anders te zijn dan de anderen foto’s van Juultje, aangezien de locatie van de fotoshoot vrij uniek is. En hiervoor heeft de influencer dan ook het bijbehorende pakje voor aangetrokken. Terwijl Juultje verder slurpt worden er een stel foto’s gemaakt, die uiteindelijk behoorlijk , maar wel goed zijn uitgekomen..

Stoere Juultje Tieleman slurpt uitdagend op kartbaan

De locatie van deze fotoshoot is namelijk nergens anders dan op de kartbaan! En mocht de taak als echte ‘racechick’ nou net goed zijn weggelegd voor onze eigen blondine. In een strak racepakje met open voorkant poseert de stoere Juultje meerdere keren uitdagend. Ze heeft een blikje drinken in d’r hand, waar ze ook gretig aan zit te slurpen. De influencer neemt verschillende poses aan, want haar volgers moeten natuurlijk ook de hele outfit kunnen zien. In de caption refereert Juultje naar haar vriendje, Koen; “Je 🥫 richting mij“. ‘Je blik richting mij’ is natuurlijk een onlangs uitgebracht nummer van De Bankzitters, de groep waar vriend Koen onderdeel van is. De twee lijken dus nog altijd bij elkaar. En al helemaal als Juultje zo’n outfit aantrekt, zal Koen er niet snel klaar mee zijn. Deze stoere racechick is klaar om lekker te karten, en gretig verder te slurpen..

Lees ook: Foto: Strak ingepakte Juultje Tieleman laat zich van achteren kieken in de sneeuw

Juultje Tieleman viert Nieuwjaar in doorschijnende outfit

Onlangs was het natuurlijk Oud & Nieuw, en ook hier besloot onze Juultje Tieleman haar outfit wederom te tonen aan haar vele volgers. Dit keer droeg de blondine een , doorschijnende outfit. Ze presenteert hem door middel van verschillende poses aan camerastandpunten op Instagram. Ze gaat dit jaar duidelijk voor ! Deze ‘NYE-dress’ van Juultje liegt er niet om, en bewijst wederom waarom Juultje Tieleman zoveel volgers met zich meedraagt op social media.

Juultje Tieleman deelt kerstfoto’s

Waar we nu alweer in januari zitten, lijken de Kerstdagen nog maar nét geweest te zijn. Deze gezellige dagen die in het teken staan van liefde en warmte besloot Juultje Tieleman ook te delen met haar grote publiek. Samen met vriend Koen vierden de twee de Kerst, en vooral de liefde samen. Want Juultje deelt een vrij video op Instagram, samen met Koen. Op de video is te zien hoe de blondine in een knalrode jurk op de schoot zit van haar vriend. De twee zijn duidelijk helemaal in de wolken en blij om elkaar gevonden te hebben tijdens deze warme feestdagen. Het beloofde nog een wilde Kerst te worden, voor Juultje en Koen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak