Jutta Leerdam pakt koffers bij Jake Paul en bereidt zich voor op emotioneel afscheid (video’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Jutta Leerdam vertrekt! Waar gaat dat heen? De blondine lijkt met een snik afscheid te nemen van het luxe resort van Jake Paul…

Schaatsster Jutta Leerdam is lange tijd bij haar vriend Jake Paul in Florida en Puerto Rico geweest en ze zijn ook samen naar veel tropische plekken op vakantie geweest. Maar recentelijk heeft ze een bericht geplaatst, waarbij we kunnen zien dat ze haar koffers aan het inpakken is! De knappe blondine lijkt afscheid te nemen, en dat valt haar zwaar. Jake zelf lijkt allang gevlogen – hij is zich op een andere locatie klaar aan het stomen voor zijn gevecht tegen Mike Tyson. De enige steun en toeverlaat die Jutta nu nog heeft in huize Paul is Thor, de golden retriever. De hond kijkt Jutta dan ook met grote ogen aan, waardoor Jutta zich enorm schuldig voelt. Ze zegt dat ze echt heel erg van het beest is gaan houden. Dat lijkt wederzijds!

Bekijk hieronder de foto’s en klik hier en op deze link om beide video’s te bekijken!

Jutta Leerdam

Waar gaat Jutta Leerdam heen?

Waar Jutta Leerdam dan naartoe gaat, is helaas nog niet zeker. Veel mensen denken dat ze terugkomt naar Nederland, ook omdat het begin van het schaatsseizoen steeds dichterbij komt. Maar wie weet gaat ze wel ergens anders naartoe, of is ze nog niet klaar met haar vakantie en gaat ze naar nog een tropische bestemming. Hoe dan ook vinden de fans het fijn dat Jutta hen altijd op de hoogte houdt van wat ze aan het doen is en waar ze allemaal mee bezig is in haar privéleven. Het is wel jammer dat ze dus al afscheid heeft moeten nemen van de hond van Jake Paul. Hopelijk zal het stelletje elkaar nog genoeg zien en contact onderhouden, waar ze dan ook heen gaat en voor hoelang het dan ook mag zijn.

Meer zien van Jutta Leerdam doe je op Instagram

Wil je zien wat er speelt in het leven van de blonde schaatsster Jutta Leerdam? Check dan haar Instagrampagina! Ze plaatst hier berichten zoals vakantiefoto’s en wat leuke kijkjes uit haar privéleven met haar Amerikaanse vriend Jake Paul. Ook laat ze foto’s en video’s in haar schaatspakjes zien die al haar volgers natuurlijk het liefst voorbij zien komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?