Johan Derksen kotst op Songfestivaloptreden van Joost Klein: ‘Weerzinwekkend’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen geeft zijn felle mening van het Songfestivaloptreden van Joost Klein. Wat zegt Johan nou over Joost Klein?

Het is natuurlijk geen verbazing dat de mannen aan de tafel bij Vandaag Inside het hebben gehad over het live optreden van Joost Klein bij het Songfestival. Ze hebben dan ook genoeg te zeggen over de act van Joost Klein en Johan Derksen heeft zijn mening goed laten horen!

Dit zegt Johan Dersken over de act van Joost Klein

In de Vandaag Inside uitzending hebben ze het live optreden van Joost Klein laten zien en laten horen. Nadat ze het optreden van Joost Klein hadden bekeken kon je direct zien dat ze in verbazing waren en Wilfred Genee vroeg Johan Derksen gelijk om zijn mening. Johan had er maar één woord voor over: “Weerzinwekkend.” Hij ziet er dan ook uit alsof hij niet weet wat er zojuist allemaal is gebeurd! Alle mannen aan de tafel van VI kunnen dan ook niet anders dan Johan een beetje uitlachen en toekijken want die reactie hadden ze nooit van hem verwacht!

Johan Derksen denkt dat Joost Klein het Songfestival niet gaat winnen

Wilfred Genee vraagt dan aan Johan Derksen of hij denkt dat Joost Klein doorgaat in de competitie waarop Johan reageert met: ”Nee, die kan morgen naar huis!” Maar de mannen aan de ronde tafel weten het niet goed en zeggen wel dat het een gekke, aparte maar ook bijzondere act was van Joost Klein. Ze zijn benieuwd naar wat er nog meer gaat komen van Joost Klein en hopen natuurlijk dat er nog meer bijzonders gaat gebeuren. Hoe dan ook zeggen ze op het einde dat Joost Klein het echt top heeft gedaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!