Jennifer Hoffman bewijst met Insta foto dat ze geen onschuldige moeder meer is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar actrice Jennifer Hoffman in de Luizenmoeder juist de ‘normale’ moeder speelde, krijgt ze vanaf nu de kans om eindelijk eens ’n tikje gestoord te zijn in een nieuwe serie. Op Instagram onthult ze hoe dat precies zit…

Velen denken bij Jennifer Hoffman aan de Luizenmoeder, een succesvolle Nederlandse comedyserie over een basisschool. Toch was Hoffman vóór haar rol in de Luizenmoeder al bezig met meerdere film- en serieprojecten. De actrice heeft al vaker laten horen dat ze in een nieuwe serie verschijnt, maar hoe en wat was nog niet bekend. Nu heeft Jennifer Hoffman via Instagram met een foto én een trailer laten weten met welk project ze de afgelopen tijd bezig is geweest. Van onschuldige moeder Hannah van de Luizenmoeder is in deze serie niet veel meer over!

Jennifer Hoffman het lievelingetje in de Luizenmoeder

De Luizenmoeder kwam in 2018 uit op NPO3 en scoorde gelijk hoge kijkcijfers. De comedyserie gaat over de directeur, leraren, ouders en kinderen van basisschool ‘de Klimop’. De serie schetst situaties die dagelijks op een basisschool voorkomen, en dat doen de makers op een komische manier. Het lukt waarschijnlijk niemand om niet te lachen om de personages in de Luizenmoeder. Jennifer Hoffman’s rol als Hannah in de serie werd ook goed ontvangen bij de kijkers, we kregen massaal een zwak voor de blonde actrice. Hoffman speelt de onschuldige moeder waar heel Nederland een beetje verliefd op is geworden. Maar in de nieuwe serie krijgen we weer een heel ander beeld van Jennifer…

Lees ook: Jennifer Hoffman deelt opvallende reeks mislukte foto’s

Jennifer Hoffman heeft hoofdrol in nieuwe serie

In de serie die vanaf 17 oktober op NPO3 te zien is speelt Jennifer Hoffman wéér de rol van een moeder. Deze keer is dat een wat minder verantwoordelijke moeder. In de trailer heeft ze een pistool en is ze betrokken bij een overval. Dat doet ze samen met Fockeline Ouwerkerk, bekend van Moordvrouw, Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding en Tuintje in mijn hart. Hoffman en Ouwerkerk kruipen in de schoenen van twee moeders die wat meer pit in hun leven willen. Jennifer Hoffman speelt vaak in comedies, dat komt doordat ze veel van grappen houdt. In een interview geeft ze aan dat ze al helemaal van harde grappen houdt. Het is dan ook niet gek dat ze van 2011 tot 2017 een relatie heeft gehad met cabaretier Henry van Loon. Hij speelde ook in de Luizenmoeder als conciërge. Terwijl de twee in het echt al uit elkaar waren, sloeg in de vonk tussen hun personages toch over.

Huisje, boompje, beestje voor Jennifer Hoffman, vriend Dorian en baby Cooper

Henry van Loon is inmiddels weer verleden tijd voor de blondine. Jennifer Hoffman heeft nu relatie met Dorian Geis, een Frans/Amerikaanse mede-eigenaar van een Mexicaans restaurant in Amsterdam. De twee zijn sinds de zomer van 2018 bij elkaar en hebben inmiddels een kind genaamd Cooper. Op de Instagram pagina van Jennifer plaatst ze veel foto’s van Dorian en de baby. De actrice ziet er dolgelukkig uit met haar gezinnetje. Toch hopen we niet dat ze geïnspireerd raakt door de acties van haar rol in de nieuwe serie…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.