Jaimie Vaes – is de vriendin van Lil’ Kleine weer vrijgezel?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Is Jaimie Vaes, de 30-jarige vriendin van rapper Lil’ Kleine, weer op de markt?

Rapper Lil’ Kleine – de meesten kennen de 25-jarige artiest wel. Is het niet vanwege zijn nummers, dan is het wel vanwege zijn extravagante levensstijl. Dat hij en zijn vriendin Jaimie Vaes nu in het nieuws zijn heeft echter niet te maken met zijn gebruikelijke geldsmijterij…

Zijn Lil’ Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar?

De bovenstaande vraag werd al eens eerder gesteld, maar stak deze week weer de kop op. Oplettende fans van de rapper kwamen er namelijk achter dat de beste man zijn eigen vriendin Jaimie Vaes niet meer volgt op Instagram, en zij hem ook niet meer. Daarnaast lijken er ook heel wat foto’s van de twee samen van hun Instagrampagina’s verdwenen. En ja, voor een koppel dat zó into social media is, is dat inderdaad wel vrij opmerkelijk.

Jaimie Vaes weer op de markt?

Betekent dat dan dat brunette Jaimie Vaes weer op de markt is? Veel mannelijke bewonderaars van deze dame hopen in ieder geval van wel. Was je nog niet bekend met deze vrouw, dan helpen we je even op weg met haar laatste Instagrampost, die op Jaimies forumpagina te bewonderen is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.