Jaimie Vaes – is de vriendin van Lil’ Kleine weer vrijgezel?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Is Jaimie Vaes, de 30-jarige vriendin van rapper Lil’ Kleine, weer op de markt?

Rapper Lil’ Kleine – de meesten kennen de 25-jarige artiest wel. Is het niet vanwege zijn nummers, dan is het wel vanwege zijn extravagante levensstijl. Dat hij en zijn vriendin Jaimie Vaes nu in het nieuws zijn heeft echter niet te maken met zijn gebruikelijke geldsmijterij…

Zijn Lil’ Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar?

De bovenstaande vraag werd al eens eerder gesteld, maar stak deze week weer de kop op. Oplettende fans van de rapper kwamen er namelijk achter dat de beste man zijn eigen vriendin Jaimie Vaes niet meer volgt op Instagram, en zij hem ook niet meer. Daarnaast lijken er ook heel wat foto’s van de twee samen van hun Instagrampagina’s verdwenen. En ja, voor een koppel dat zó into social media is, is dat inderdaad wel vrij opmerkelijk.

Jaimie Vaes weer op de markt?

Betekent dat dan dat brunette Jaimie Vaes weer op de markt is? Veel mannelijke bewonderaars van deze dame hopen in ieder geval van wel. Was je nog niet bekend met deze vrouw, dan helpen we je even op weg met haar laatste Instagrampost, die op Jaimies forumpagina te bewonderen is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes) op

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten