Jade Anna zwicht voor grootste TikTok-hype ooit en laat haar glimmende beauty’s zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna is, net als de rest van Nederland, volledig in de ban van een TikTok-hype. Als influencer heb je dan natuurlijk maar één optie: zelf ook meedoen. Ze lijkt er ontzettend van te genieten!

Jade Anna gaat op jacht naar de Crompouce

Heel Nederland is in de ban van een nieuw fenomeen. Op Tiktok is er een nieuwe hype ontstaan omtrent een nieuwe lekkernij in het bakkersassortiment: de crompouce. De naam zegt het al: het is een soort kruising tussen de ‘oer-Hollandse’ tompouce en een croissant. Wie wil dat nou niet proberen? Omdat elke zichzelf respecterende influencer inmiddels al lang een filmpje gemaakt heeft met het beroemde baksel, kon Jade natuurlijk niet achterblijven. Zo geschiedde: Jade ging op jacht naar een crompouce. Ze noemde het zelfs haar ‘missie’ van de dag. Ze ging verschillende bakkers af om deze zoete lekkernijen te vinden. Uiteindelijk vond ze nog een plek waar de crompouce nog niet uitverkocht was, en kocht ze meteen twee doosjes. Ze begint meteen te likkebaarden: ‘Ja wat een beauty’s!’ ‘Mission complete,’ zegt Jade zodra ze met haar buit huiswaarts keert. Eenmaal thuis tastte ze meteen toe. Haar oordeel? Een dikke 10!

Jade Anna laat haar “Girl Therapy” zien

Iedereen heeft het af en toe nodig om even tot rust te komen en even te ontspannen. Tijdens het drukke leven dat Jade heeft is dit niet anders en misschien nog wel essentiëler. Ze deelt dan ook graag met haar volgers hoe haar rustmomentjes pakt. Ze noemt het zelf ‘Girl Therapy’. Die sessies zien er zo uit: Jade steekt alle kaarsjes aan, trekt haar joggingpak aan en duikt op de bank samen met haar kat. Tv aan, boekje op tafel, kopje koffie erbij, klaar. Voor de gemiddelde mens ziet een druilerige zondagmiddag er zo uit, maar bij Jade heet het ‘Girl Therapy’!

Oktober met Jade Anna

Op instagram deelt Jade haar dagelijkse leven met haar volgers. Hoe ziet zo’n dag van Jade er nou uit? Dat laat ze in haar recente post zien. De reeks begint met een foto van de outfit of the day. Vervolgens laat ze zien hoe ze zelf een pizza maakt in de vorm van een hart. Sporten kan vervolgens natuurlijk ook niet ontbreken op de dag van Jade. Daarna volgt er een foto waarop de moeder van Jade aan het knuffelen is met haar kat. Een foto van je eigen foto maken kan ook nooit kwaad denkt Jade. Op deze dag moest Jade ook nog even een bestelling voor haarzelf ophalen. Ook altijd handig! Als afsluiter ging Jade nog even padellen. Druk? Welnee! Het blijkt om een overzicht van de hele maand te gaan. Op die manier valt het reuze mee. Sterker nog, een ‘normaal’ maandje in Jades leven is juist veel drukker, met alle reisjes die ze maakt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!