Jade Anna lijkt niks te dragen onder gestolen shirtje van vriend Kenneth Taylor (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna steelt het shirtje van haar vriend Kenneth Taylor en draagt er helemaal niks onderaan!

Jade Anna heeft in het weekend Bevrijdingsdag gevierd. In het Olympisch Stadion in Amsterdam was het festival genaamd “Het Amsterdams Verbond.” Hier komen jaarlijks zo’n 25.000 mensen op af om de vrijheid te vieren. Er zijn hier allerlei artiesten aanwezig, van zangers en rappers tot dj’s uit het binnenland en buitenland. Ook Jade Anna was hier om de vrijheid te vieren. Ze had een prachtige look gekozen voor deze dag. Haar vriend Kenneth Taylor van Ajax had zijn trui uitgeleend, zodat ze een oversized outfitje aan kon doen. Met alleen die trui en hoge laarzen aan was ze te bewonderen op het festival. De volgers van Jade laten op Instagram weten dat ze het wel erg leuk vinden om haar zo te kunnen bekijken. Vooral de mannen, want het lijkt alsof ze onder het shirtje niks aanheeft. Jade Anna weet zo goed de aandacht van alle mannen te trekken!

Wil jij zelf nou alle foto’s bekijken met de prachtige outfit? Klik dan hier!

Jade Anna Verbond festival

Influencer Jade Anna heeft een volle agenda

Jade Anna heeft het goed voor elkaar de laatste tijd. Voordat ze dit bevrijdingsfestival had, is ze een paar daagjes bij het strand geweest. Dat allemaal nadat ze net terug was uit de Verenigde Staten, waar ze naar Coachella in Californië is geweest. Dit is één van de grootste en bekendste muziekfestivals waar ieder jaar genoeg hele bekende artiesten optreden. Zo heeft onze influencer binnen een korte tijd enorm veel dingen gedaan. Gelukkig zijn het natuurlijk allemaal leuke dingen want wie zegt er nu nee tegen een festival? Jade Anna in ieder geval niet! Vele fans hopen ook nog om veel meer leuke momenten te mogen zien van Jade Anna.

Meer zien van Jade Anna kan op Instagram

Wil jij nou meer zien van de Nederlandse blondine Jade Anna? Neem dan even een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze van alles en nog wat. Van vakantiebeelden en leuke tripjes naar festivals tot privébeelden en modellenwerk. Genoeg om te bekijken dus en zeker even de moeite waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!