Jade Anna deelt veelzeggende foto en lijkt klaar voor volgende grote stap met vriend Kenneth Taylor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna deelt een foto waarvan iedereen wel snapt wat het betekent. Ze lijkt klaar te zijn voor de volgende stap met Kenneth Taylor!

Jade Anna deelt natuurlijk heel veel op sociale media. Ook nu heeft ze weer van alles erop staan, waaronder een hele interessante foto. Ondertussen weten we wel dat Jade een relatie heeft met Kenneth Taylor, speler van Ajax. Net voordat dat zo was, had de influencer een eigen huis gekocht. Maar nu is ze toch weer meubels aan het bekijken. Of dit samen met Kenneth was, is niet bekend. Zou deze foto erop hinten dat ze misschien samen willen gaan wonen? Het zou best kunnen dat ze iets willen veranderen in zijn of haar huis en dat Jade daarom hier is. Dit is allemaal een mogelijkheid en er is niks zeker. Wat denk jij ervan? Bekijk de foto hieronder!

Jade meubels kijken

Jade Anna zoet en zuur op Instagram

Jade Anna staat onder andere bekend om de mooie foto’s van haarzelf op Instagram. Of het nou op het strand, aan het zwembad of gewoon thuis is, ze zijn altijd zo mooi mogelijk gemaakt. Deze keer gaat staat ze met haar vriendin Bibi op het balkon. Allebei hebben ze een aparte maar mooie jurk aan. Je zal denken op een balkon met een jurk, kan niet een hele mooie foto zijn, maar toch is het dat wel. Veel volgers vinden de jurken echt heel mooi, vooral die van Jade’s vriendin Bibi. Dit komt waarschijnlijk door de extra toevoegingen aan de jurk zelf.

Bekijk de foto hier zelf!

Meer zien van Jade Anna

Wil je nou meer prachtige plaatjes zien van Jade Anna? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze zeer regelmatig leuke foto’s, maar ook updates in haar privéleven. Tevens kan je ook sponsordeals langs zien komen of een leuk kiekje met Kenneth Taylor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...