In de spotlight: Nikkie Plessen in Dragons’ Den

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het investeringsprogramma Dragons’ Den heeft z’n comeback gemaakt op de Nederlandse televisie. Naast drie stoffige miljonairs met een hart voor investeren zit een opvallende verschijning: Nikkie Plessen. De presentatrice heeft nog wel wat miljoentjes liggen. Wedden dat al die beginnende ondernemers hopen dat Nikkie, en niet die oude knakkers voor hun idee kiezen?

NPO1-programma Dragons’ Den is een beetje als The Voice, alleen probeer je niet je zangstem aan een kritische jury te verkopen. Nee, je moet ze verleiden tot een financiële investering. Klinkt heel suf (is het soms ook), maar de aanwezigheid van jurylid Nikkie Plessen maakt een hele hoop goed.

Lees ook: ‘Fotomodel’ Nikkie Plessen gaat ontzettend lekker

Nikkie Plessen koopt je idee

Velen zullen misschien denken dat Nikkie Plessen ‘slechts’ een RTL Boulevard-presentatrice is. We dagen deze mensen uit iets verder te kijken dan het roddelprogramma. Nikkie is namelijk een echte ondernemer. Haar modebedrijf loopt verschrikkelijk goed, en ze heeft ook aandelen in talloze andere zaken. Nikkie heeft dus een paar miljoentjes te besteden. Met een beetje geluk kiest ze in Dragons’ Den voor jouw aandelen! Kijk wel uit: deze draak is niet zo snel onder de indruk.

Nikkie Plessen is de Anouk van Dragons’ Den

Als je meedoet aan Dragons’ Den en met een interessante pitch aan komt zetten, maak je dus kans op een deal met één van de vijf investeerders – de zogenaamde dragons. Sinds Nikkie Plessen aan dit jurypanel is toegevoegd, is er een soort The Voice-situatie ontstaan: je kunt kiezen voor Ali B en Lil’ Kleine, maar het liefst heb je natuurlijk dat Anouk het in je ziet zitten. Zo hoop je natuurlijk als beginnende ondernemer in Dragons’ Den dat Nikkie Plessen flink in je wil investeren. Die andere dragons mogen hun geld lekker houden. Want zeg nou zelf: met Nikkie in zee gaan. Dat wil toch iedereen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...