Iemand Gaby Blaaser gezien?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een tijdje stil op het Instagram-account van Gaby Blaaser. Het blonde model wist ons bijna wekelijks te verblijden met een schitterend stukje natuur, maar de laatste dagen blijft het stil. Ook bij haar laatste post is het lastig om Gaby te (be)spotten.

Gaby Blaaser © Instagram
Gaby Blaaser © Instagram

Dat we weinig van Gaby te zien kregen de laatste tijd, ontvlamde een beetje bezorgdheid. Waar Gaby voorheen garant stond voor kleurrijke heuvellandschappen en ander natuurgeweld, sloeg haar feed plots droog. Het zou niet lang meer duren voordat we Opsporing Verzocht en Vermist aan wilden schrijven. Tot Gaby eindelijk weer deels opdook, zoals je in de afbeelding hier boven kunt zien.

Blauwe Bilvis

Haar achterwerk kleurt on-Blaaser blauw. Het is onbekend of er sprake is van de niet eerder op het droge vertoonde Blauwe Bilvis. Eén ding weten we wel zeker: dit is in ieder geval niet de trend die we van haar gewend zijn. Het achterwerk van Gaby draagt bij voorkeur namelijk een vleeskleurig jasje, en zwemt ook vaak keurig tussen visnetjes door.

(Lees verder onder afbeelding)

Geitenwollenjas-vibes

Hoewel we van Gaby eigenlijk nooit een geitenwollensok-vibe krijgen, stelt ze ons deze keer wel een beetje teleur. Met een geitenwollenjas. Waar ze op eerdere foto’s nog weg dook achter obstakels van klein formaat – zakken chips, een hamburger en andere lekkernijen – lijkt Gaby nu ook volgers binnen de Biblebelt aan te willen spreken door haar pluspunten te verbergen achter een maagdelijk wit jasje.

Afgaande op haar evolutie is Gaby natuurlijk al een tijdje van God los. Laat ze nu weten stiekem een pastoorszoon voor het zingen de kerk uitgeduwd te hebben? Dat zou toch opmerkelijk zijn; normaal laat ze vooral zaken doorschemeren.

(Lees verder onder afbeelding)

Het alternatief

Even zonder gekkigheid: je hoopt natuurlijk dat de volledige Gaby snel terugkeert. Totdat zij weer in haar (gedeeltelijke) geboortekostuum op het wereldwijde web verschijnt, blijven er natuurlijk andere alternatieven beschikbaar om de tijd mee te doden.

Zo lijkt Famke Louise de door Gaby ingezette trend prima voort te kunnen zetten. Of ze nou als tussenpaus geldt, of dat Gaby met al haar enorm interessante meetings en Bachelorette-avontuur geen tijd meer heeft voor een flosdraadje, zal de tijd moeten uitwijzen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!