‘Hopeloos geval’ boerin Annemiek Koekoek biedt zich weer aan bij Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek is momenteel best gelukkig in haar leven. Ze mist alleen nog een partner. Misschien tijd voor ronde twee van Boer Zoekt Vrouw

Annemiek Koekoek was niet geslaagd in het vinden van een partner tijdens haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw. Het leverde destijds spraakmakende televisie op. Annemiek vond eigenlijk niemand leuk genoeg om ermee door te gaan. Nu, een aantal jaar later, biedt ze Yvon Jaspers haar hulp aan bij de opnames van het nieuwe seizoen. Of Yvon daar op in gaat is nog maar de vraag. Het zou wel mooi zijn om de knappe boerin weer een keer op televisie te zien. Dat is al veel te lang geleden. Zal Yvon in gaan op het verzoek van Annemiek en kan Annemiek dan toch nog de liefde vinden?

Lees ook: Vrijgezelle Boerin Annemiek Koekoek onthult op deze foto haar Tinder-profiel
Annemiek kondigt met leuke foto de start van nieuwe seizoen BZV aan

Veel van haar volgers vragen aan Annemiek of zij weet wanneer het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw gaat beginnen. En Annemiek, die verder niets meer met het programma te maken heeft, besluit om een rondje op Google te zoeken om het antwoord te vinden. En ja hoor, daar staat het. 27 februari mogen de nieuwe boeren aan de slag met het vinden van de liefde. Als Yvon Jaspers reageert of Annemiek wilt helpen met het programma reageert Annemiek daar in eerste instantie een beetje lacherig op. Met de speeddates kan Annemiek nog wel haar steentje bijdragen. Daar kan ze de boeren precies laten zien hoe het niet moet. Daar is ze namelijk erg goed in. Onder haar gesprek met Yvon plaatst iemand ‘doe jij weer mee dan’ en ze antwoordt ‘nee ik heb het stempel hopeloos geval’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.