‘Hopeloos geval’ boerin Annemiek Koekoek biedt zich weer aan bij Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek is momenteel best gelukkig in haar leven. Ze mist alleen nog een partner. Misschien tijd voor ronde twee van Boer Zoekt Vrouw

Annemiek Koekoek was niet geslaagd in het vinden van een partner tijdens haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw. Het leverde destijds spraakmakende televisie op. Annemiek vond eigenlijk niemand leuk genoeg om ermee door te gaan. Nu, een aantal jaar later, biedt ze Yvon Jaspers haar hulp aan bij de opnames van het nieuwe seizoen. Of Yvon daar op in gaat is nog maar de vraag. Het zou wel mooi zijn om de knappe boerin weer een keer op televisie te zien. Dat is al veel te lang geleden. Zal Yvon in gaan op het verzoek van Annemiek en kan Annemiek dan toch nog de liefde vinden?

Lees ook: Vrijgezelle Boerin Annemiek Koekoek onthult op deze foto haar Tinder-profiel

Annemiek kondigt met leuke foto de start van nieuwe seizoen BZV aan

Veel van haar volgers vragen aan Annemiek of zij weet wanneer het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw gaat beginnen. En Annemiek, die verder niets meer met het programma te maken heeft, besluit om een rondje op Google te zoeken om het antwoord te vinden. En ja hoor, daar staat het. 27 februari mogen de nieuwe boeren aan de slag met het vinden van de liefde. Als Yvon Jaspers reageert of Annemiek wilt helpen met het programma reageert Annemiek daar in eerste instantie een beetje lacherig op. Met de speeddates kan Annemiek nog wel haar steentje bijdragen. Daar kan ze de boeren precies laten zien hoe het niet moet. Daar is ze namelijk erg goed in. Onder haar gesprek met Yvon plaatst iemand ‘doe jij weer mee dan’ en ze antwoordt ‘nee ik heb het stempel hopeloos geval’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?