Vrijgezelle Boerin Annemiek Koekoek onthult op deze foto haar Tinder-profiel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is haar in Boer Zoekt Vrouw niet gelukt om de liefde van haar leven te vinden, dus probeert boerin Annemiek het maar op Tinder. 

Boerin Annemiek Koekoek probeerde in Boer Zoekt Vrouw al eens de liefde te vinden, maar dat is haar destijds niet helemaal gelukt. Maar de knappe boerin geeft niet op. Ze is nu haar geluk aan het proberen op Tinder. En daar wordt ze door haar fans al flink opgemerkt. Die zijn erg verbaasd en vragen zich af of het echt Annemiek is die op zoek is naar een man. En wat blijkt? Boerin Annemiek is inderdaad op Tinder gegaan. Daar probeert ze de ideale partner te vinden.

Lees ook: Stralende Boerin Annemiek Koekoek vraagt volgers om hulp met heerlijke foto
Annemiek na al die tijd nog steeds op zoek naar de liefde

Het is duidelijk dat Annemiek na al die jaren nog steeds de hoop op een partner nog niet heeft opgegeven. Ze heeft haar zinnen dus nu op Tinder gezet. En dat begint op te vallen. Annemiek kreeg allemaal privé berichten van volgers die merkten dat iemand Annemiek haar foto’s op Tinder aan het gebruiken was. Dus Annemiek ging snel kijken zodat ze het account kon laten verwijderen. Wat bleek? Het was haar eigen account. Haar volgers waren in shock. Annemiek zat op Tinder blijkbaar. Na al die jaren gelooft Annemiek nog steeds in de liefde. En dus waagt ze een poging op Tinder om de ideale vent te vinden. Die is ze overigens nog niet tegen gekomen, dus als je een poging wilt wagen, dan is nu je kans.

Annemiek plaatst liever een leuke foto, dan dat ze wacht op de feestjes

Arme boerin Annemiek wilde eigenlijk wachten met daten tot er weer wat meer mogelijk was. Zo had ze gehoopt dat alle feestjes weer een beetje op zouden starten en dat ze dus weer snel een jongeman tegen het lijf zou lopen. Niks blijkt minder waar, want voorlopig gaan alle grote feesten nog niet door. En dus heeft Annemiek besloten om zelf maar weer op zoek te gaan naar de liefde. En hoewel Tinder daar misschien niet het meest geschikte middel voor is, ligt het wel voor de hand. Het is een mooie eerste stap weer voor Annemiek, die al eventjes niet meer een date heeft gehad.

Annemiek ziet steeds meer succes op Tinder

Annemiek merkt bij vele vrouwen om haar heen, waaronder haar zus, dat Tinder echt wel succes oplevert. Wel besluit Annemiek om niet meteen vol een relatie in te duiken. Voorlopig blijft de prachtige boerin even om zich heen kijken. Een leuk gesprek hier, een beetje flirten daar. Er hoeft voor Annemiek nog niet echt iets serieus uit te komen. Mocht dat wel gebeuren is dat natuurlijk hartstikke leuk, maar als het aan Annemiek ligt is het voorlopig nog geen vereiste. Voorlopig blijft zij gewoon een beetje om haar heen kijken, totdat de ideale man op komt dagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.