Hete Jutta Leerdam glijdt bijna van stoel af onderweg naar vriend Jake Paul (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Jutta Leerdam kan zichzelf niet meer inhouden en laat precies zien hoeveel zin ze wel niet heeft om haar vriend Jake Paul weer te mogen zien!

Jake Paul heeft wel enorm veel geluk met onze prachtige schaatsster Jutta Leerdam. Ze is natuurlijk een prachtige en getalenteerde dame die ook nog eens stapelverliefd is op Jake! In een video deelt ze dan ook hoe geweldig het wel niet is.

Jutta Leerdam is erg blij met Jake Paul en deelt dat graag

Onze schaatsster Jutta Leerdam is erg vaak bij Jake Paul geweest de afgelopen tijden. Maar omdat ze ook goed moet voorbereiden voor de aankomende wedstrijden, moest ze weer naar Nederland en kon Jake Paul niet meegaan, omdat hij ook aan het trainen is voor zijn bokswedstrijd met Mike Tyson. Maar in een recente video laat Jutta eindelijk weten dat ze bijna haar vriend Jake weer kan zien, ze zit dan ook in een donkere auto en glijdt al bijna van de stoel af wanneer ze eraan denkt dat ze hem bijna gaat zien! Ze zal hoe dan ook nog meer beelden hiervan plaatsen. ze geeft namelijk graag veel updates over hoe gelukkig ze wel niet is met de bokser.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Nieuwe datum voor het gevecht van Jake Paul en Mike Tyson

Nieuwe datum voor het gevecht van Jake Paul en Mike Tyson

Er is eindelijk een nieuwe datum voor het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson! Eigenlijk zou het op 20 juli plaatsvinden, maar nu zal het pas op 15 november plaatsvinden. Mike Tyson heeft namelijk een medisch probleem waardoor hij niet meer zou kunnen boksen op 20 juli. Meeste mensen vinden dit wel erg vervelend, omdat het weer erg lang gaat duren voordat het evenement zal plaatsvinden. Ook plaatsen vele mensen grappige reacties op het bericht; ”he thinks Mike isn’t old enough yet…”, ”We got GTA 6 before mike vs jake!”en ”My grandpa fears for his life bc Jake might call him out next” 

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram en Tiktok

Als je nu nog meer wil zien van schaatsster Jutta Leerdam, dan moet je even naar het Instagramkanaal van onze sportvrouw Jutta gaan. Daar staan namelijk nog veel meer beelden van de prachtige blondine! Maar de schaatsster heeft verder ook nog een TikTok account, Klik hier! Daar plaatst de blondine veel andere kijkjes van haar privéleven, het is het dus ook zeker waard om daar even een snel kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!