Het enige echte Maarten van Rossem verjaardag pakket

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
maarten lacht

Vandaag vieren we feest! Historicus des vaderlands en iedereens favoriete brompot Maarten van Rossem is jarig. Deze wonderbaarlijke man is meer dan alleen kenner van historische feitjes. Hij is ook fashion icon, woordkunstenaar en charismatische vrouwenverslinder in één. Dus voor de mannen die meer op Maarten willen lijken – en wie wil dat nou niet? – hebben wij het Maarten van Rossem verjaardag pakket. Koop deze items en lijk nog meer op de meester zelf.

Wat zwart is, moet zwart blijven

Ook moeite met het kiezen van kleding? Laat Maarten je de weg wijzen. Of het nou zomer of winter is, je naar een begrafenis of een verjaardag moet, tot over je oren verliefd bent of je helemaal in de put zit, een zwart overhemd is het kledingstuk voor jou. Bestel het nu in maat XXXL. In het Tv-programma ‘De Slimste Mens’ lopen de gemoederen soms hoog op. Maar onze Maarten blijft altijd rustig, beleefd en kalm. Hoe doet hij dat toch? Voor de mensen die net zo kalm willen blijven als Maarten raden wij aan een yogamat aan te schaffen. Zo kan je alle stress tijdens je kraanvogelpose van je af laten glijden.

Hangt Maarten binnenkort ook op jou WC?

In het enige echte Maarten van Rossem verjaardag pakket mag zijn eigen scheurkalender natuurlijk niet ontbreken. Maarten kondigde deze vrolijk aan op zijn eigen Twitter account. Voor als je tijdens het poepen op zoek bent naar een stukje intellectuele verlichting of poëtische inzichten. De kalender staat vol met uitspraken die Maarten van Rossem vergeten is of nooit heeft gedaan. En voor de verandering zijn ze dit jaar zijn verjaardag niet vergeten erin te zetten. Move over Gaby Blaaser, dit is de echte kalender die je in je huis moet hebben hangen.

Maarten zelf is lovend over de kalender. “Hij overleeft het waarschijnlijk langer dan ik” laat hij weten in een review die hij deelt op zijn pagina. Wij zijn het absoluut eens met zijn positieve woorden. Al hopen wij natuurlijk dat het niet zo is, anders missen we volgend jaar weer een reeks mooie uitspraken. Hieronder een aantal quotes waarvan wij hopen dat ze er in ieder geval in staan:

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.