Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Iedere zondagavond is het weer tijd voor De Oranjezondag op SBS6. Dit wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks met haar vaste sidekick Rutger Castricum. Deze week was Noa Vahle op bezoek in het programma om over de actualiteiten te spreken. Voor de uitzending plaatst het Instagramaccount van Vandaag Inside een foto van de twee meiden met de tekst; “Noa en Hélène zijn er klaar voor.” Deze foto gaat niet voorbij zonder aandacht. De presentatrice van het programma staat namelijk met haar been om Noa heen. Dit zal verder geen betekenissen hebben, aangezien het bekend is dat ze allebei een partner hebben. Noa is hier vrij open over, terwijl Hélène het maar geheim houdt. Het enige wat ze laat weten is dat ze erg gelukkig is met haar partner.

Helene en Noa

Wil jij nou de volledige foto zien? Klik dan hier!

Mensen speculeren over zwangerschap Noa Vahle

Op de foto die Vandaag Inside plaatste vinden sommige mensen in de reacties dat Noa Vahle iets steviger is geworden. Ze reageren met: ‘Is Noa zwanger? Sluik haar, beetje dik?’ en ‘Wat is die Noa dik geworden. Is die zwanger ofzo.’ Dit is voor Noa natuurlijk niet heel leuk om te lezen als het niet zo is. Maar het is logisch dat mensen zulke dingen reageren als het ze opvalt. Of dit echt zo is weet nog niemand en zullen we toch maar moeten afwachten!

Meer zien over Hélène en Noa?

Wil jij meer zien van de twee blonde meiden die deze week De Oranjezondag presenteerden? Kijk dan op de Instagrampagina van Vandaag Inside en op de Instagram van Noa! Hierop worden regelmatig berichten geplaatst. Hélène plaatst echter nooit iets op Instagram. Ongeveer om het jaar staat er een nieuw bericht op, dus daar valt niet veel in de gaten te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!