Heleen van Royen neemt het er van in Turkije met buidel tussen haar benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Heleen van Royen geniet volop van haar vakantie in Turkije en deelt een prachtige foto van zichzelf met een flinke buidel tussen haar benen!

Degene die Heleen van Royen inmiddels een beetje kennen weten dat deze vrouw niet bang is om veel van zichzelf te laten zien. Ze laat haar volgers regelmatig meegenieten van haar prachtige . Hier zijn natuurlijk vooral haar mannelijke volgers wel over te spreken. Heleen neemt het er zelf dan ook goed van. Zo is ze op vakantie in Turkije en is ze hier ook flink aan het genieten. Ze laat haar volgers wederom meegenieten door een lekkere foto te plaatsen. Hierbij heeft ze een flinke buidel tussen haar benen! Dit is een mooi blauw tasje. Verder heeft ze alleen een klein topje aan, omdat het natuurlijk lekker weer is in Turkije. Ons hoor je hier in ieder geval niet over klagen. Bekijk de foto’s van Heleen hieronder!

Heleen van Royen vakantie

Heleen van Royen laat volgers vaak genieten

Heleen steekt haar vrouwelijkheid niet onder stoelen of banken. Ze bespreekt dan ook regelmatig de ”climax kloof” tussen mannen en vrouwen. Hier heeft ze een zéér opmerkelijk video over geplaatst een tijdje geleden. Deze video staat nog steeds op haar Instagrampagina overigens. In de video heeft Heleen een prachtig zwart setje aan. Daarnaast laat ze zich ook nog eens flink bewerken met een zweepje. Puur genieten dus deze video! Bekijk deze op haar pagina!

Meer zien van Heleen van Royen doe je op Instagram

Kan jij geen genoegen krijgen van deze prachtige vrouw? Neem dan zeker even een kijkje op het Instagramkanaal van Heleen van Royen. Hier plaatst de knappe schrijfster en influencer dus regelmatig prachtige beelden. Ze laat je vaak meegenieten met haar trainingen in de sportschool. We zien dan ook goed terug dat Heleen de sportschool nog vaak bezoekt. Ook geeft ze je zo nu en dan een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.