Heerlijk: Jade Anna en Myron Koops nemen Marijn Kuipers vol in de sandwich (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna en Myron Koops hebben besloten om  een wel erg spannende foto te maken met Marijn Kuipers.

Jade Anna is een van de meest spontane en leukste influencers die ons land rijk is. Ze pakt elk moment aan om een leuke foto te maken. En ook deze keer laat ze die kans niet liggen. Samen met haar goede vriendin Myron Koops zoekt ze Marijn Kuipers op voor een wel erg foto. De dames staan er met zijn drietjes toch wel erg goed op zo. Marijn zit lekker knus in het midden, terwijl ze snel de foto maakt.

Drie blondines op een rij

Nee je ziet niet dubbel, geloof ons. Deze foto is absoluut echt. Drie van de leukste influencers van het land hebben besloten om samen gezellig op de foto te gaan en dat ziet er dan zo uit. De mooie dames hebben het duidelijk naar hun zin met elkaar en dat stralen ze ook zeker wel uit. Drie blondines op een rij maakt een ontzettend mooie foto.

Wie van de influencers is nu eigenlijk de knapste?

Nu ze zo met hun drietjes op een rij staan, begint de discussie onder hun fans wel aan te wakkeren. Want wie is nu de knapste onder de blonde influencers? Is dat Jade Anna met haar lieve lach, of toch de meer speelse Marijn Kuipers? Of gaat Myron Koops er alsnog met de winst vandoor? De fans van deze drie dames zijn het er nog niet helemaal over eens, maar het is duidelijk dat iedereen een sterke mening heeft over wie ze de mooiste influencer vinden.

Meer zien van deze mooie dames? Kijk op Instagram

Als je nog meer wil zien van Myron Koops, van Jade Anna of van Marijn Kuipers, dan is Instagram de beste plek. Daar plaatsen de drie blondines de meest mooie foto’s voor hun fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!