Gwen van Poorten laat foto van slaap-outfit zien: ‘alles gaat uit’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is ineens veranderd in een echte bed goeroe. Voor al je vragen omtrent slapen kan je bij Gwen terecht. Natuurlijk is verreweg de meest gestelde vraag waar Gwen zelf elke nacht in slaapt. Is het een charmante nachtjapon of draagt Gwen gewoon helemaal niks? Het antwoord valt absoluut niet tegen…

Gwen van Poorten is van spannende avonden naar lange nachten gegaan

Gwen van Poorten was vroeger een echte razende reporter. Je zag Gwen op een festival staan om dronken mensen te interviewen of bij en de raarste verdovende middelen nuttigen. Eén ding leek zeker: met Gwen ging het nooit saai worden. Toch heeft de brunette haar levensstijl een beetje aangepast. Wellicht komt het doordat Gwen nu moeder is van haar hond Eddie wat de presentatrice enorm serieus lijkt te nemen. Of Gwen is een beetje ouder geworden en kan de wilde nachten niet meer aan. Daarom heeft Gwen zich naar eigen zeggen helemaal verdiept in hoe je het beste kan slapen. Zo claimt de brunette er een hele slaap studie van te hebben gemaakt. Gelukkig is Gwen de beroerdste niet en deelt ze met alle plezier haar ondervindingen.

Lees ook: Gwen van Poorten deelt foto van droomtrio met twee bekende blondines

Gwen van Poorten is niet vies van pilletje

De knappe Gwen van Poorten deelt op haar Instagram allerlei tips en tricks om je slaap te verbeteren. Zo gaat het er volgens Gwen niet alleen om dat je een goede avond routine moet hebben maar ook het optimale aantal uur slaap is voor iedereen verschillend. Om alle prangende vragen van haar volgers te beantwoorden doet Gwen een vragenrondje op haar story’s. Blijkbaar vinden Gwen haar volgers de nieuwe uitgeslapen versie enorm interessant want de inbox van Gwen ontploft bijna van de vragen omtrent slaap en een avond routine. Eén van de tips die Gwen geeft is dat ze voor het slapen niet meer op haar telefoon zit en met een speciale bril tv kijkt om het blauwe licht tegen te gaan. Hierbij neemt Gwen ook nog wat magnesiumpilletjes voor haar slaapkwaliteit. De oude Gwen komt toch weer naar boven want ze is nog steeds niet vies van een pilletje.

Gwen van Poorten deelt slaap outfit

Maar goed, alle informatie over slaap is prima informatie maar iedereen heeft een veel belangrijkere vraag voor Gwen. Want wat draagt de presentatrice nou in bed? Om alle smachtende volgers in één keer een antwoord te geven besluit Gwen een foto te delen in haar pyjama. Maar de brunette schrijft bij de foto dat dit helemaal niet haar pyjama is want bij Gwen gaan elke avond alle kleren uit… Tot groot plezier van Gwen haar vriend die er naast mag liggen.

 
Gwen van Poorten gaat niet meer door tot in de late uurtjes

Het in nu wel duidelijk dat Gwen van Poorten haar leven helemaal heeft omgedraaid. Om nog een schepje boven op alle slaap tips te geven deelt Gwen een foto van haar wekker. Buiten het feit dat het een of andere supersonisch apparaat is gaat Gwen ook nog eens bizar vroeg naar bed. De lampen (en kleren) zijn uit en Gwen ligt nog voor 22:00 uur te slapen..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.