Gwen van Poorten deelt foto van droomtrio met twee bekende blondines

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten heeft een geweldig weekend achter de rug. Ze mocht in bed liggen met twee hele bekende, knappe vrouwen. 

Het was een ontzettend heet weekend voor Gwen van Poorten. Zij mocht namelijk met twee goede vriendinnen en twee van de heetste vrouwen van Nederland in één bed liggen. En dat vond de beeldschone brunette natuurlijk erg fijn. Want wie wil nu niet het weekend in bed doorbrengen met deze knappe vrouwen. Natuurlijk mochten al haar volgers meegenieten van dit droomtrio en dus deelde Gwen een ontzettend lieve, maar ook verleidelijke foto van de drie presentatrices. En die werd natuurlijk erg goed ontvangen.

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten ontdekt eng eerbetoon aan haar eigen voetjes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen neemt spannend filmpje op in bed

Met al die lampen en microfoons is het wel duidelijk dat het om meer gaat dan alleen een gezellig weekendje tussen de drie. Maar wat voor spannend filmpje er in het bed van Gwen wordt opgenomen, maakt de prachtige presentatrice natuurlijk niet bekend. Daar zal je nog eventjes geduld voor moeten hebben. Maar het belooft ongetwijfeld een spannende video te worden, met deze drie aantrekkelijke dames onder de lakens. Voor vele mannen is dat dan ook een langgekoesterde droom die nu eindelijk in vervulling gaat. Het enige wat een beetje tegenvalt is dat je er niet bij kan zijn. Maar goed, dan maar het slaapfeestje volgen van achter een scherm. Maar met zoveel schoonheid op je scherm ga je toch afvragen wie van de drie de mooiste presentatrice is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tess Milne (@tessmilne_)

Tess Milne is de koningin van de smachtende foto

Als een prinses die wacht op haar prins op het witte paard, staat Tess uit te kijken vanaf haar balkon. Tess is een kei in van die verlangende en smachtende blikken geven. Verder heeft ze misschien wel de mooiste glimlach van het land en weet ze altijd wel een beetje tegengas te geven, wat de meeste mannen stiekem wel leuk vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

De foto’s van Geraldine zijn pure verleiding

Geraldine is een van de meest verleidelijke vrouwen van het land. Ze heeft een prachtig figuur en weet precies welke houding en blik ze aan moet meten om mannen hun hoofd op hol te laten slaan. Maar Geraldine heeft ook een stoere kant, die houdt van avontuur, sporten en eropuit gaan. Ze is spontaan, down to earth en erg gewoon gebleven, ondanks haar status als bekende Nederlander.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen is het beste van beide werelden

Geraldine en Tess zijn allebei prachtige dames, maar de enige brunette in het trio, Gwen, weet het beste van hun persoonlijkheden te combineren. Ze is charmant, verleidelijk, direct en open. Ze ziet er prachtig uit en houdt zowel van avontuur en uitgaan, als ontspannen op de bank met een kop thee, of oefeningen doen op een yogamatje. Gwen is dus de ideale vrouw in dit bekende droomtrio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..