Emma Heesters gaat als een raket: nu ook ‘Beste Nederlandse artiest’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na het winnen van deze belangrijke prijs is Emma Heesters ineens geen ’talentje’ meer!

Emma Heesters en MTV kunnen het goed vinden met elkaar. Vorig jaar werd ze door de muziekzender uitgeroepen tot MTV Push Artiest, een soort aanmoedigingsprijs voor aanstormende talenten. Eén jaar later is ze officieel geen talentje meer: Emma Heesters wint namelijk een MTV EMA als ‘Best Dutch Act’!

Lees ook: ZIEN: Hier brengt Emma Heesters haar avonden door

Emma Heesters wint MTV EMA: ‘Best Dutch Act’

Helaas geen podium en toffe feestlocatie voor de MTV Europe Music Awards dit jaar. Toch zal Emma Heesters niet onverminderd blij zijn met deze MTV EMA voor ‘Best Dutch Act’.  De zangeres lost Snelle af als de ‘beste artiest van Nederland’. Suzan & Freek en Bilal Wahib waren dit jaar ook genomineerd.

Eerste vrouw in tien jaar: Emma schrijft geschiedenis

De voorgaande tien jaar gingen alle ‘Best Dutch Act’-awards naar mannen. Dat kan echt niet. Gelukkig is Emma Heesters wél op de radar van het stemmende publiek gekomen. Terecht ook: Emma scoorde het afgelopen jaar hit na hit, zowel solo als in een ensemble van artiesten. Deze dame heeft een neusje voor succes. Een heel mooi neusje trouwens. De rest mag er ook zijn! Check hieronder hoe Emma Heesters haar eerste MTV EMA in ontvangst mocht nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.