Emma Heesters gaat als een raket: nu ook ‘Beste Nederlandse artiest’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na het winnen van deze belangrijke prijs is Emma Heesters ineens geen ’talentje’ meer!

Emma Heesters en MTV kunnen het goed vinden met elkaar. Vorig jaar werd ze door de muziekzender uitgeroepen tot MTV Push Artiest, een soort aanmoedigingsprijs voor aanstormende talenten. Eén jaar later is ze officieel geen talentje meer: Emma Heesters wint namelijk een MTV EMA als ‘Best Dutch Act’!

Lees ook: ZIEN: Hier brengt Emma Heesters haar avonden door

Emma Heesters wint MTV EMA: ‘Best Dutch Act’

Helaas geen podium en toffe feestlocatie voor de MTV Europe Music Awards dit jaar. Toch zal Emma Heesters niet onverminderd blij zijn met deze MTV EMA voor ‘Best Dutch Act’.  De zangeres lost Snelle af als de ‘beste artiest van Nederland’. Suzan & Freek en Bilal Wahib waren dit jaar ook genomineerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Eerste vrouw in tien jaar: Emma schrijft geschiedenis

De voorgaande tien jaar gingen alle ‘Best Dutch Act’-awards naar mannen. Dat kan echt niet. Gelukkig is Emma Heesters wél op de radar van het stemmende publiek gekomen. Terecht ook: Emma scoorde het afgelopen jaar hit na hit, zowel solo als in een ensemble van artiesten. Deze dame heeft een neusje voor succes. Een heel mooi neusje trouwens. De rest mag er ook zijn! Check hieronder hoe Emma Heesters haar eerste MTV EMA in ontvangst mocht nemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...