Emma Heesters gaat als een raket: nu ook ‘Beste Nederlandse artiest’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na het winnen van deze belangrijke prijs is Emma Heesters ineens geen ’talentje’ meer!

Emma Heesters en MTV kunnen het goed vinden met elkaar. Vorig jaar werd ze door de muziekzender uitgeroepen tot MTV Push Artiest, een soort aanmoedigingsprijs voor aanstormende talenten. Eén jaar later is ze officieel geen talentje meer: Emma Heesters wint namelijk een MTV EMA als ‘Best Dutch Act’!

Lees ook: ZIEN: Hier brengt Emma Heesters haar avonden door

Emma Heesters wint MTV EMA: ‘Best Dutch Act’

Helaas geen podium en toffe feestlocatie voor de MTV Europe Music Awards dit jaar. Toch zal Emma Heesters niet onverminderd blij zijn met deze MTV EMA voor ‘Best Dutch Act’.  De zangeres lost Snelle af als de ‘beste artiest van Nederland’. Suzan & Freek en Bilal Wahib waren dit jaar ook genomineerd.

Eerste vrouw in tien jaar: Emma schrijft geschiedenis

De voorgaande tien jaar gingen alle ‘Best Dutch Act’-awards naar mannen. Dat kan echt niet. Gelukkig is Emma Heesters wél op de radar van het stemmende publiek gekomen. Terecht ook: Emma scoorde het afgelopen jaar hit na hit, zowel solo als in een ensemble van artiesten. Deze dame heeft een neusje voor succes. Een heel mooi neusje trouwens. De rest mag er ook zijn! Check hieronder hoe Emma Heesters haar eerste MTV EMA in ontvangst mocht nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!