WAT: ‘Gaby Blaaser had een heftige affaire met deze BN’er’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Volgens een insider heeft Gaby Blaaser een heftige affaire gehad met niemand minder dan kickboxer Rico Verhoeven…

Het liefdesleven van Gaby Blaaser was misschien wel een van de meest besproken onderwerpen van het jaar 2020. Gaby deed tenslotte mee aan Videoland-serie De Bachelorette. Maar, wat blijkt? Het zou zo maar eens kunnen zijn dat het liefdesleven van de blondine ook dit jaar weer onderwerp van gesprek is. Er zijn namelijk geruchten naar buiten gekomen dat Gaby Blaaser in 2018 een heftige affaire gehad zou hebben met Nederlands bekendste kickboxer, Rico Verhoeven.

Verliet Rico Verhoeven zijn vrouw voor Gaby Blaaser?

Alhoewel zowel Gaby Blaaser als Rico Verhoeven beiden nog nooit over de ‘affaire’ hebben gesproken, heeft een volgens Privé betrouwbare bron laten weten dat de twee wel degelijk een affaire gehad zouden hebben. Gaby zou volgens de bron zelfs de reden zijn geweest waarom het huwelijk van Rico Verhoeven en de prachtige Jacky Duchenne in zwaar weer kwam te zitten. De twee scheidden uiteindelijk in 2020.

Ook leuk: Gaby Blaaser verbaast volgers met ‘nieuwe look’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!