WAT: ‘Gaby Blaaser had een heftige affaire met deze BN’er’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Volgens een insider heeft Gaby Blaaser een heftige affaire gehad met niemand minder dan kickboxer Rico Verhoeven…

Het liefdesleven van Gaby Blaaser was misschien wel een van de meest besproken onderwerpen van het jaar 2020. Gaby deed tenslotte mee aan Videoland-serie De Bachelorette. Maar, wat blijkt? Het zou zo maar eens kunnen zijn dat het liefdesleven van de blondine ook dit jaar weer onderwerp van gesprek is. Er zijn namelijk geruchten naar buiten gekomen dat Gaby Blaaser in 2018 een heftige affaire gehad zou hebben met Nederlands bekendste kickboxer, Rico Verhoeven.

Verliet Rico Verhoeven zijn vrouw voor Gaby Blaaser?

Alhoewel zowel Gaby Blaaser als Rico Verhoeven beiden nog nooit over de ‘affaire’ hebben gesproken, heeft een volgens Privé betrouwbare bron laten weten dat de twee wel degelijk een affaire gehad zouden hebben. Gaby zou volgens de bron zelfs de reden zijn geweest waarom het huwelijk van Rico Verhoeven en de prachtige Jacky Duchenne in zwaar weer kwam te zitten. De twee scheidden uiteindelijk in 2020.

Ook leuk: Gaby Blaaser verbaast volgers met ‘nieuwe look’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!