WAT: ‘Gaby Blaaser had een heftige affaire met deze BN’er’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Volgens een insider heeft Gaby Blaaser een heftige affaire gehad met niemand minder dan kickboxer Rico Verhoeven…

Het liefdesleven van Gaby Blaaser was misschien wel een van de meest besproken onderwerpen van het jaar 2020. Gaby deed tenslotte mee aan Videoland-serie De Bachelorette. Maar, wat blijkt? Het zou zo maar eens kunnen zijn dat het liefdesleven van de blondine ook dit jaar weer onderwerp van gesprek is. Er zijn namelijk geruchten naar buiten gekomen dat Gaby Blaaser in 2018 een heftige affaire gehad zou hebben met Nederlands bekendste kickboxer, Rico Verhoeven.

Verliet Rico Verhoeven zijn vrouw voor Gaby Blaaser?

Alhoewel zowel Gaby Blaaser als Rico Verhoeven beiden nog nooit over de ‘affaire’ hebben gesproken, heeft een volgens Privé betrouwbare bron laten weten dat de twee wel degelijk een affaire gehad zouden hebben. Gaby zou volgens de bron zelfs de reden zijn geweest waarom het huwelijk van Rico Verhoeven en de prachtige Jacky Duchenne in zwaar weer kwam te zitten. De twee scheidden uiteindelijk in 2020.

Ook leuk: Gaby Blaaser verbaast volgers met ‘nieuwe look’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.