Gaby Blaaser verbaast volgers met ‘nieuwe look’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De volgers van Gaby Blaaser hingen aan haar lippen… letterlijk.

Waar is Gaby Blaaser toch gebleven?

Sinds het hele circus rondom De Bachelorette op Videoland, is het wat stil rondom Gaby Blaaser. Zo nu en dan plaatst de blondine een fotootje op Instagram of gooit ze een Instagram story online. Maar vergeleken met vroeger, toen er elke dag wel een fotootje van Gaby Blaaser verscheen, horen we nauwelijks nog meer wat van de influencer.

Gaby Blaasers ‘nieuwe’ uiterlijk

Maar de foto’s en video’s die Gaby Blaaser wél post, zorgen vaak wel voor de nodige opschudding. Zo ook haar meest recente Instagramverhaal. Hierin houdt Gaby een praatje over een of ander toegestuurd product. Ondanks het feit dat het product in kwestie niet te missen was, kwam de boodschap toch niet helemaal aan bij sommige volgers. Zij hingen net even iets te letterlijk aan haar lippen en bleven maar met één vraag achter: wat is er met de lippen van Gaby Blaaser gebeurd?

Gaby Blaaser Instagram

Vroeger en nu

Na het zien van de bovenstaande foto’s leek het ons een goed idee om er even een fotootje bij te pakken waarop te zien is hoe Gaby Blaaser er vroeger ook alweer uitzag. Benieuwd? Check dan even Gaby’s forumpagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.