Froukje de Both kruipt bij je in bed op fijne foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje de Both leeft een mooi leven. Zo kan ze de hele dag bij mensen in bed kruipen. Dat is nu precies wat de knappe presentatrice doet.

Presentatrice Froukje de Both neemt het ervan. Ze mag namelijk de hele maandag lekker in bed blijven liggen. Wat een geweldige besteding van je dag is dat. En Froukje die deelt die mening natuurlijk ook. Kijk maar naar haar. Ze is enorm tevreden met haar dagbesteding.

Froukje ligt het liefste de hele dag in bed

Het liefste zou Froukje natuurlijk nog veel langer doorbrengen in bed, maar dat zou wel een klein beetje lui zijn. Dus uiteindelijk moest Froukje er toch echt uit. Haar pyjama moest ze verruilen voor grote-mensen-kleding. Maar gelukkig is er een foto gemaakt om het moment voor altijd te vereeuwigen.

Lees ook: Video: Froukje de Both valt bijna overboord op cruiseschip

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Froukje de Both (@froukjedeboth)

Froukje haar routine sluit goed aan bij foto van haar nieuwe boek

Dat Froukje zoveel in bed ligt heeft misschien alles te maken met het nieuwe boek dat ze aan het lezen is. Dat gaat namelijk over ontwaken. Misschien ligt Froukje gewoon zoveel in bed om in de mindset van het personage te komen en zich op die manier nog meer in te leven in haar boek. Dat maakt het er natuurlijk wel een stuk spannender en leuker op.

Froukje is duidelijk geen ochtendmens

Laat opstaan, lang in bed liggen en pas in de middag echt goed opstarten met een boek. Het mag duidelijk zijn, Froukje is geen ochtendmens. En dat is ook niet erg, zolang ze maar geen opnames heeft in de ochtend. Dan staat ze daar met haar slaperige hoofd, nog per ongeluk verkleed in haar nachtjapon. Dat schiet natuurlijk niet op. Froukje kan maar beter al haar klussen op de avond plannen.

Froukje heeft ook nog moeite met grote kledingkast

Als je denkt dat Froukje alleen maar ’s ochtends problemen heeft vanwege het late opstaan en niet uit bed willen komen, geeft deze foto een bijzonder inzicht. Froukje heeft duidelijk ook een hoop kleren hangen, dus haar outfit van de dag uitkiezen kost ook flink wat tijd. Daar gaat een flinke poos overheen voordat Froukje tussen al haar kleding heeft uitgekozen wat ze het liefste draagt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Froukje de Both (@froukjedeboth)

Froukje heeft de mooiste lach van Nederland te pakken

Als ze in de middag eenmaal is opgestart, dan ziet Froukje er weer geweldig uit. Beter dan geweldig zelfs. Haar humor verandert meteen. In de middag is Froukje een actieve en vrolijke vrouw die wel in is voor plezier en gezelligheid. En dat kan je zien aan alles. Maar vooral aan haar prachtige lach. Froukje heeft misschien wel de mooiste lach van Nederland te pakken. Met haar hagelwitte tanden straalt ze naar iedereen. En daar worden anderen op hun beurt weer vrolijk van. Froukje zorgt er dus voor dat iedereen een mooie dag beleeft. Na ja, een mooie middag dan. Want in de ochtend ligt ze nog in bed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.