Foto’s van Chantal Janzen, Rosanna Kluivert & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is tweede paasdag. Verplichtingen zijn er niet, redenen om naar de woonboulevard te gaan ook niet. We blijven met z’n allen dus lekker thuis. Rossana vult de tijd met kokkerellen, Emma met slapen, en Sylvie krijgt gewoon een lading plakkerig spul in haar gezicht. Nieuwsgierig? Klik snel door!

Emma Wortelboer

Emma Wortelboer geeft het goede voorbeeld. Deze schone slaapster doet wat wij ook allemaal zouden moeten doen: onder de wol kruipen tot het allemaal voorbij is. Emma doet dit natuurlijk wel met minder kleding dan de gemiddelde Nederlander.

Sylvie Meis

Sylvie Meis zet soms ook minder perfecte foto’s op haar Instagram. We hadden het over een lading plakkerig spul. Nee viespeuk, ze werd ‘gewoon’ door Nickelodeon geslimed. Wat dat inhoudt? Een emmer groen slijm over je hoofd en klaar is kees. Ziet er bij een modepopje als Sylvie toch nog best geinig uit, vind je niet?

Rossana Kluivert

Rossana Kluivert is deze paasdagen de keukenprinses. Ze gaat een brood bakken, en heeft daarvoor haar witste koks-shirt uit de kast getrokken. Het ziet er ontzettend smakelijk uit allemaal!

Chantal Janzen

Wist je dat Chantal Janzen flapoortjes heeft? Normaal draagt ze kapsels die het slim verhullen. Op deze foto, met een paar nóg grotere paashaas-oren als vergelijking, zien veel mensen eindelijk haar ‘duistere’ geheim. Chantal kan het hebben hoor. Die flapoortjes, maar ook de bunny-ears.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!