Foto’s van Chantal Janzen, Rosanna Kluivert & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is tweede paasdag. Verplichtingen zijn er niet, redenen om naar de woonboulevard te gaan ook niet. We blijven met z’n allen dus lekker thuis. Rossana vult de tijd met kokkerellen, Emma met slapen, en Sylvie krijgt gewoon een lading plakkerig spul in haar gezicht. Nieuwsgierig? Klik snel door!

Emma Wortelboer

Emma Wortelboer geeft het goede voorbeeld. Deze schone slaapster doet wat wij ook allemaal zouden moeten doen: onder de wol kruipen tot het allemaal voorbij is. Emma doet dit natuurlijk wel met minder kleding dan de gemiddelde Nederlander.

Sylvie Meis

Sylvie Meis zet soms ook minder perfecte foto’s op haar Instagram. We hadden het over een lading plakkerig spul. Nee viespeuk, ze werd ‘gewoon’ door Nickelodeon geslimed. Wat dat inhoudt? Een emmer groen slijm over je hoofd en klaar is kees. Ziet er bij een modepopje als Sylvie toch nog best geinig uit, vind je niet?

Rossana Kluivert

Rossana Kluivert is deze paasdagen de keukenprinses. Ze gaat een brood bakken, en heeft daarvoor haar witste koks-shirt uit de kast getrokken. Het ziet er ontzettend smakelijk uit allemaal!

Chantal Janzen

Wist je dat Chantal Janzen flapoortjes heeft? Normaal draagt ze kapsels die het slim verhullen. Op deze foto, met een paar nóg grotere paashaas-oren als vergelijking, zien veel mensen eindelijk haar ‘duistere’ geheim. Chantal kan het hebben hoor. Die flapoortjes, maar ook de bunny-ears.

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Gerelateerde berichten