Foto’s van Chantal Janzen, Rosanna Kluivert & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is tweede paasdag. Verplichtingen zijn er niet, redenen om naar de woonboulevard te gaan ook niet. We blijven met z’n allen dus lekker thuis. Rossana vult de tijd met kokkerellen, Emma met slapen, en Sylvie krijgt gewoon een lading plakkerig spul in haar gezicht. Nieuwsgierig? Klik snel door!

Emma Wortelboer

Emma Wortelboer geeft het goede voorbeeld. Deze schone slaapster doet wat wij ook allemaal zouden moeten doen: onder de wol kruipen tot het allemaal voorbij is. Emma doet dit natuurlijk wel met minder kleding dan de gemiddelde Nederlander.

Sylvie Meis

Sylvie Meis zet soms ook minder perfecte foto’s op haar Instagram. We hadden het over een lading plakkerig spul. Nee viespeuk, ze werd ‘gewoon’ door Nickelodeon geslimed. Wat dat inhoudt? Een emmer groen slijm over je hoofd en klaar is kees. Ziet er bij een modepopje als Sylvie toch nog best geinig uit, vind je niet?

Rossana Kluivert

Rossana Kluivert is deze paasdagen de keukenprinses. Ze gaat een brood bakken, en heeft daarvoor haar witste koks-shirt uit de kast getrokken. Het ziet er ontzettend smakelijk uit allemaal!

Chantal Janzen

Wist je dat Chantal Janzen flapoortjes heeft? Normaal draagt ze kapsels die het slim verhullen. Op deze foto, met een paar nóg grotere paashaas-oren als vergelijking, zien veel mensen eindelijk haar ‘duistere’ geheim. Chantal kan het hebben hoor. Die flapoortjes, maar ook de bunny-ears.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten